Імміграція до Манітоби
-
У нас діють ще візітор рекорди, тому ми такого не отримували🤔 хех, щось треба думати. Може, додам в additional information
-
З додатком.
-
Підкажіть, будь ласка, потрібен лише атестат? Чи додаток до нього також?
-
@banofbot
-
Отримала 6300 гривень від фонду CARlTAS, дуже дякую що допомогаете в такий скрутний час ❤️ @caritas_heIpbot
-
Теж планую в травні або червні летіти. Переживаю трошки ... Думаю дадуть перміт
-
Доброго дня, а як краще у випадку, якщо отримав visitor visa в перший паспорт у 2018, а CUAET work permit на інший паспорт вже в Канаді цього року? Чи можуть бути проблеми з в'їздом в Канаду і чи отримувати нову visitor visa в паспорт, на який виданий work permit?
-
Ви не можете мати одночасно дві візи. Прийдеться з двома паспортами їздити.
-
Як виняток, в мене було одночасно 2 візи в різних паспортах: visitor and student. Їздити з двома паспортами ок. Але чи не буде "когнітивного дисонансу" у border control officer?
-
І ще. Де забирати багаж?
-
Привіт. Прибули в Торонто з пересадкою до Вінніпегу. Зареєструвалися біля автомату як новоприбулі. Куди далі? Забирати багаж, чи проходити співбесіду з офіцером?
-
То залежить від ваших квитків, якщо в одного провайдера купували, то багаж летить до кінцевоі точки подорожі.
-
Добрий день. Питання по референс листу від роботодавця (пошук по чату не допоміг), а саме стосовно заробітної плати. Обов'язково має бути вказана і якщо так, то яким чином: за всі роки роботи? сума за рік чи за місяць? Бо і в мене, і в чоловіка зарплати змінюються щомісяця. Довідку з пенсійного візьму.
-
Я думаю, що ви не перший будете заїжджати із двома паспортами
-
За всі, які ви вказуєте.
-
Lot - Condor - WestJet
-
За останній рік, чи за всі? Працюю 9 років...
-
Ну там тоді не помилитесь, йдете на вказівник baggage claim.
-
Які були перевізники?
-
Формат ЗП не має значення, можна вказати за рік, помісячно чи взагалі за годину. Головне щоб загальна картинка була. Я вказувала по місяцях, чоловік за рік - пройшло для номінаціі.
22 Jan 2023, 05:40
43820/230699
19 minutes ago