Імміграція до Манітоби
-
За останній рік, чи за всі? Працюю 9 років...
-
Ну там тоді не помилитесь, йдете на вказівник baggage claim.
-
Які були перевізники?
-
Формат ЗП не має значення, можна вказати за рік, помісячно чи взагалі за годину. Головне щоб загальна картинка була. Я вказувала по місяцях, чоловік за рік - пройшло для номінаціі.
-
У одного провайдера, але нам сказали забирати багаж в Торонто, бо у нас буде інший перевізник, з яким вони не співпрацюють
-
Дякую. Щасливо добратись до Вінніпегу!
-
Не забирали у Франкфурті. Пані при реєстрації багажу чітко нас проінформувала - забирати бага в Торонто
-
Дякую
-
О, це мої перевізники! А у Франкфурті не забирали? До речі дивно, одні забирають в Торонто, інші ні, хоча ті самі перевізники...
-
@weswestern підкажіть, будь ласка, вашу думку стосовно цього питання
-
Дякуємо!
-
А в когось була ситуація, коли процесс отримання work permit затягувався (великі черги), і не встигали на свій наступний рейс до Вінніпегу?
-
Я просто не можу зрозуміти, який документ на даному етапі більш валідний. Обидва типу паралельно дійсні 🤷🏻♀️
-
Та вони ще навіть в школу не ходять, 5 років немає
-
Я б особисто вказував стаді статус, адже ви зможете вказати всі дані. Взагалі то, навіть якщо ви вказали ,що дитина має тільки віза рекордс і додасте довідку із школи, все буде ок.
-
Віза рекордс дійсний до того часу, як прийде фізично перміт. Чесно, якщо вказати лише візу рекордс, то це не буде помилка. Як офіцер захоче, то напише уточнююче запитання. Через таке точно не буде відмови 😁
-
Добрий день можна зробити Sin number в Торонто, і працювати і жити в Манітобі?
-
Так, ми робили в Торонто .Потім навіть адресу на сіні не треба змінювати, нам це працівник сказала
-
Так
-
Користувач Sergey, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте,по..") не відповідає мові правил чату.
22 Jan 2023, 05:40
43836/231351
22 minutes ago