Імміграція до Манітоби
-
Та вони ще навіть в школу не ходять, 5 років немає
-
Я б особисто вказував стаді статус, адже ви зможете вказати всі дані. Взагалі то, навіть якщо ви вказали ,що дитина має тільки віза рекордс і додасте довідку із школи, все буде ок.
-
Віза рекордс дійсний до того часу, як прийде фізично перміт. Чесно, якщо вказати лише візу рекордс, то це не буде помилка. Як офіцер захоче, то напише уточнююче запитання. Через таке точно не буде відмови 😁
-
Добрий день можна зробити Sin number в Торонто, і працювати і жити в Манітобі?
-
Так, ми робили в Торонто .Потім навіть адресу на сіні не треба змінювати, нам це працівник сказала
-
Так
-
Користувач Sergey, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте,по..") не відповідає мові правил чату.
-
Здравствуйте,подскажите вылетаю Берлин- Амстердам-Калгари- Виннипег ,вопрос такой когда после Берлина в Амстердаме нужно будет проходить паспортный контроль или сразу уже в дютифри буду искажать свой гейт ?
-
Спасибо 😉
-
Треба паспортний, потім вже гейт
-
Був. І в черзі офіцерам та керуючій україномовній тьоті на те глибоко наплювати :) Україномовна тьотя була особливо хамовита. Наче і з України не виїжджали :) У нас булои4 години на пересадку, але запізнився рейс з Варшави і Торонто і залишилося 2 год. Ми бігли такий крос 2ма візками навантаженними 8ма валізами, з дитячим візком і 3ма дітьми, що ви не уявляєте. Встигли, бо наступний рейс запізнився )))))
-
У нас була черга довга. Але на літак встигли. Ми брали за 4 години рейс, з Торонто в Вінніпег, але черга була довга що у нас потім 30 хв десь лишилось до посадки
-
Цікавить при написанні рекомендаційного листа від роботодавця: я побачила, що його не просто треба оформлювати, а оформлювати адресуючи до якогось центру з питань міграції. Це вірно, чи пошукати приклади ще десь? Також питання, якщо все ж таки треба вказувати цей центр, то мені шукати адресу центра по Манітобі? Щось дуже я заплуталася в цьому питанні...
-
Доброго дня, громадо, підкажіть питання про пр це в цей чат, чи в інший?
-
нажаль, я вам не підкажу😅 я зараз в Чернівцях 🙈
-
Де неподалеку от Пірсона можна готівку USD у CAD розміняти, щоб багаж оплатити?
-
Ото в мене ще проблема, не знаю де спитати. Брав через авіакасу квитки, указав багаж, а в маршрутній квитанції вказано, що багажа немає, а внизу приписка, що кошти за багаж списані
-
певно так, і це ж люди будуть дотягувати свої бали роботою, освітою, мовою, другою мовою😅
-
720-750 до кінця 23-го. А потім до кінця 24-го 740-780. Це так ото - на мій погляд
-
так-так, я з вами погоджуюсь) просто дивлячись на ту кількість бажаючих отримати ПР, то мені здається що бал навряд чи кудись просяде в цьому році. 🙈 А знижувати вимоги ніхто не буде🤔 Навіщо, якщо людей які виконують ці вимоги є достатньо.
22 Jan 2023, 05:40
43849/231946
2 minutes ago