Імміграція до Манітоби
-
Саме так і повинно бути. Офіцери не будуть поспішати, бо у вас літак. Є процедура, якої вони дотримуються. Вони знають, що авіакомпанія надасть вам інший літак.
-
Не знаю, чи допоможе така інформація - в нас була пересадка в Галіфаксі 2 години і наш літак запізнився на годину, а потім ще зайняло час оформлення ворк пермінтів. Як результат - запізнилися на літак до Вінніпегу. Нам поміняли на інший рейс, навіть давали на вибір чи чекати майже добу на прямий літак, чи летіти через Торонто. Компанія West jet
-
Так і багато хто. Головне, точно набрати 60 балів та мати гроші, бо там вимоги інші щодо proof of funds.
-
Дякую, я приблизно так і думала Але все ж таки цікаво чи є тут хтось хто вже так робив
-
Просто при поданні ЕОІ не вказуєте, що ви працюєте, а клеймите досвід за 6 місяців, згідно self-assessment checklist. Має бути повних 6 місяців фултайм роботи, краще навіть на 3-5 днів перепраюцвати. Під час LAA вкажите, що ви працюєте, це не мало б бути проблемою.
-
Добрий вечір! Чи є тут в кого досвід подачі на номінацію через SWO, відпрацювавши 6 місяців і звільнившись? Цікавить питання як швидко можна знову влаштовуватись на роботу і чи взагалі це має якесь значення?
-
Ні, то стандартний employment verification letter. Не потрібно спеціально ніяку адресу там вказувати.
-
о, дякую! бо трохи заплуталася
-
Це типу кого не вибрали за 6 місяців треба буде знову подаватись і платити 500 доларів ?
-
Користувач hermandudkov, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Всем привет, по..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка щодо банків : Я відкрив банківський рахунок в Royal Bank Canada (RBC) онлайн, вказав номер work permit, адресу готелю тощо. У мене в додатку є три номери: transit number, institution number, account number. Волонтер в аеропорту Вінніпега сказала що записуйтесь на апойтмент у відділення банку, але мені вдалося все зробити онлайн. Я вже можу оформити федеральну фінансову допомогу? Дякую!
-
Саме так, тоді, коли ви пройшли вибірку. Ви платите за розгляд аплікації на номінацію.
-
Тобто вже після того як мене вибрали , я правильно зрозумів ?
-
Ви платите гроші тільки тоді, коли вже пройшли ЕОІ і заповнили LAA.
-
Доброго ранку, чи може хтось підказати, як саме виглядає процедура вклейки візи вже в Канаді
-
Подаєтеся заново на візитор візу, не cuaet, а звичайну. Після погодження відправляєте паспорт в Оттаву поштою, потім його вже з візою надсилають так само назад.
-
Дякую
-
Я особисто не стикалася, тому точно не підкажу. але думаю, що це можливо, бо , скажімо, якби старий паспорт скінчився, то ви б і так новий відправляли.
-
Тобто якщо я вже тут, я можу подати вклейку в інший паспорт ( маю два старого зразка і нового )
-
Маю питання, якщо переїзжаєш з іншої провінції, там працював лише парт тайм і не довго і глобальної привязки до неї немає, яку це роль грає у процесі? Англійська хороша, французька в процесі
22 Jan 2023, 05:40
43898/230031
31 minutes ago