Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, порадьте будь ласка імміграційного консультанта.
-
Ось тут описана процедура розгляду аплікації. Всі імміграційні консультанти дають консультації, базуючись на даному документі. MPNP operational guidelines. Я всім рекомендую проштудвювати цей гайд, щоб зрозуміти, як відбувається оцінювання апліканта та документів. Не зважайте ,що там ще є трохи стара інформація. immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2022/09/mpnp-policy-guidelines-public.pdf
-
Добрий день. підкажіть, будь ласка, скільки у вас часу зайняло зробити Health Card? І скільки ви її чекали?
-
Так, як би це був я, то я б клеймив 20 балів і close relative. Головне, все добре розписати. Крім того, офіцер з вами буде проводити інтерв'ю, ви будете заповняти другу частину settlement plan, де вкажите, що головний аплікант є жінкою вашого рідного брата і ви її вважаєте close relative.
-
Дякую
-
А 5 балів за regional immigration мають додати?
-
А 5 балів за regional immigration мають додати, бо ми з Брендона, чи це не вважається regional? О так, я розпишу все дуже детально, вона живе зі мною, має дитину 2 рочкі, мій nephew, але ж nephew я не можу подати, як close relative, віт точно бали не набере😀
-
Просто є вже відмови людям, які приховали факт роботи в іншій провінції. Тому інформую всіх. Людина не вказала в ЕОІ, що працювала в іншій провінції. Відповідно, балів набрала достатньо і отримала LAA. Але після того, як подала аплікацію на номінацію, їй прийшла відмова десь за 3-4 тижні, що в ЕОІ не вказано досвід роботи у Онтаріо. Не забанили на 2 роки, а порекомендували податися через 6 місяців.