Імміграція до Манітоби
-
Ще можна вам питання останнє задати. Якщо на інтерв‘ю добре і чітко пояснити, чому переїхав і тд, це впливає на рішення?
-
Ну ніхто і не збирається. я просто збираю всю можливу інформацію, дякую за відповідь:)
-
З головним аплікантом немає інтерв'ю, у виключних випадках. Це можна описати у плані. Але спершу потрібно пройти ЕОІ. Ви не зможете приховати факт роботи в іншій провінції. Офіцер перевіряє по SIN
-
Ну за Брендон я не знаю, напевне підійде. Адже будуть оцінювати, чи вона не переїде звідти у найближчі роки. Це також варто вказати у плані.
-
Головне, щоб аплікація мала всі необхідні документи для підтвердження підстав рідства. У вашому випадку це свідоцтво про народження брата та ваше
-
Просто є вже відмови людям, які приховали факт роботи в іншій провінції. Тому інформую всіх. Людина не вказала в ЕОІ, що працювала в іншій провінції. Відповідно, балів набрала достатньо і отримала LAA. Але після того, як подала аплікацію на номінацію, їй прийшла відмова десь за 3-4 тижні, що в ЕОІ не вказано досвід роботи у Онтаріо. Не забанили на 2 роки, а порекомендували податися через 6 місяців.
-
Та в мене і так має бути нормально, але це фактор який для мене самої важливий, для подальшого життя, тому чому б ні
-
Знову ж таки, ви можете подати ЕОІ як є і чекати, доки бал впаде. ЕОІ можна апдейтнути будь коли в залежності від вашої ситуації.
-
Тоді треба просто більш активно вчити французьку😅
-
Мінус 100 балів на етапі ЕОІ
-
В ЕОІ
-
Це багато балів віднімає?
-
Дякую вам за відповіді, ви дуже допомогли!
-
Доброго дня! Маю таке питання, чи потрібно знімати обмеження з ворк перміту, якщо працюєш Кухарем. Дякую!
-
У вас в ворк перміті вказано яка робота вимагає його зміни після проходження мед огляду.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, вимога щодо 6 місяців постійної роботи стосується того ж самого работожавця? Якщо наразі є 4,5 місяців та офер від іншої компанії на більш високу посаду, як діяти у цьому випадку? Чи хтось стикався із таким?
-
Того самого. Якщо зміните, то все з початку
-
Вилітаємо завтра вранці
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка! У дитини на момент вклейки візи не було закордонного паспорту і їй дали мультівізу чи фолієва, здається так. Придбали онлайн квитки і не можемо дитину зареєструвати на рейс! Що робити в такому випадку?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
43959/234664
less than a minute ago