Імміграція до Манітоби
-
Одні в школі добре вчаться і швидко запам'ятовують матеріал, а інші повільно і нічого не можуть вивчити. Якщо ви б були праві тоді в школі всі вчились на однакові оцінки. Але це не так. Так само і не кожен може стати спортсменом.
-
Ось бачиш, є люди які за рік виходять на рівень В2, а є які за півроку ще й зайняті. Справа в здібностях.
-
Якщо там 0, то вже вказувати канадські рахунки та виписки за ними? І якщо немає 10+ на родину то і сенсу немає подаватися?) щось в мене каша вже в голові🙃
-
Тобто всі українські рахунки треба вказувати та кредитні заборгованості?(картки, потреб кредити)
-
Бачу) дякую
-
Тоді для SWO потрібно вказувати гроші 10+. Чи це мають бути лише грошові кошти чи нерухомість в Україні також рахується?
-
Так робота (past employment), це і є один з типів зв'язку
-
Дякую вам що ви надаєте багато порад та консультацій щодо імміграції. Чи можна з вами якось зв’язатись та проконсультуватися з деяких питань?
-
-
На жаль немає зв’язку з провінцією окрім роботи чоловіка. А це означає що ми не можемо податися по SWO?
-
При заповненні EOI вас будуть питати чи ви десь applied на інші імміграційні програми, то потрібно буде вказати цю інформацію. Але я особисто не бачу жодного смислу, адже якщо ви плануєте податися по SWO (якого не існує для українців на даний час, а тільки special immigration measure for Ukrainians), то значить у вас є зв'язок із провінцією і ви набираєте 60 балів.
-
Чи може чоловік подати всю родину по SWM, а я поралельно усією сім’єю податися на SWO?
-
Чи вірно я розумію, що для SWO , тамтде треба показати потрібну кількість грошей, можна вказати нерухоме майно в Україні, оцінкою майна наприклад. Чи потрібно саме грошові кошти на рахунку в Україні показати?
-
Фінанси мають бути високоліквідні. Такі активи як машини, мотоцикли, квартири, золото, платина і тд - це все не може бути вами швидко продане і конвертоване у тверду валюту у найкоротший термін. По суті виходить ви маєте машину за 10к, але вам ще треба її продати за ці гроші. А платити за оренду чи харчі машиною не вийде.