Імміграція до Манітоби
-
Дурниця. Всі мають здібності, це доведено тисячами наукових тестів. Головна хотіння та настирливість. І щоденна праця. Хоча я приїхав у Канаду з вільною англійською, але також були певні виклики. Для мене працювало: щоденно читати хоча б 4-5 бізнес статей англійській мові, ввечері Friends або щось таке на Netflix, курси у редріві (не дуже було потрібно, але курси із business communication) дуже помогли зрозуміти, де є гепи. Між цим всім чотирьох місячна підготовуа до екзамену із проджект менеджменту, прочитання дуже нудної книги (більше 1500 сторінок) по проджект менеджменту, більше 100 годин Udemy курсів. І звичайно робота: за перший місяць роботи у кол-центрі listening 🎧зросло до 9-10 😂.
-
Допоможіть будь ласка, то щось змінилось для українців чи ні в Манітобі?
-
immigratemanitoba.com/2022/11/ukraine-draw-8/
-
Вибачте, зовсім заплуталась з абревіатурами 😅 Вибірка для українців окремим пулом це swo?
-
Не правда) Тут або у людини достатня мотивація для вивчення мови, або ні. Якщо їй достатня мотивація і причини, щоб швидко вчити, то і викладачі нормальні і часу вистачатиме на все. За роки, що я висіла в пулі ЕЕ і тягнула англійську до бонусного рівня, я бачила десятки людей які вивчали мову з нуля і до рівня В2 за рік залізно. А ще були ті, які за півроку виходили на цей рівень. І це не студенти, а люди у яких діти і робота. Тому головне - мотивація.
-
В мене був також рівень A1-A2 кілька місяців вивчень з різних джерел (програми типу дуолінго, дружина дещо підтягнула але не довго не вистачило терпіння на мене😄, потім якийсь курс купили, почалися курси від велларк, робота звісно спілкування з іншими канадцями) Не скажу що днями і ночами сидів у всьому цьому , але це було кожного дня. Йшов на CELPIP думаючи що просто завалю якийсь скілл і буду знати хоч в якому напрямі "рухатися". Але все вийшло...завалив скілл.. але це була 4-ка )) Мій меседж в тому що на 4 здати зовсім не складно...якщо кожного дня приділяти цьому час..
-
Доброго дня, на даний момент живу в провінції Манітоба. Появилось питання з продовженням дійсності Українського Закордонного паспорту. Можливо хтось вже мав з цим справу, інтересує іменно момент, чи можливо паспорт з заявою надіслати листом, і якщо так, можете будь ласка підказати як це зробити. Дякую
-
Speaking тут вистачає на кожному кроці. Англійську з викладачем я вже давно не вивчаю, немає потреби.