Імміграція до Манітоби
-
А як офіцер зрозуміє,що то його колеги,а не якісь друзі? Вони ж не мають ніяких печаток і доказів так само як і він
-
Референси, що він працював на заводі, ким і коли. Можна взяти у двох колег, і цього буде достатньо
-
Що у колег взяти? Не зовсім зрозуміло.
-
Дякую, спробуємо
-
Доброго дня. Пробачте за питання. На провінційну програму потрібно 6 місяців фулл тайм у ОДНОГО роботодавця, чи все ж можна змінювати роботу? Дякую.
-
Привіт, скажіть будь ласка, біометріі у Львові — там потрібно на місці щось сплачувати за послуги чи ні?
-
Добрий день. Лист від попереднього роботодавця (з України) про підтвердження досвіду роботи для подачі на ПР має термін придатності?
-
Дякую
-
Дякую, наскільки я зрозумів це після подачі, а до неї?
-
Я мав на увазі, що всіх 75 балів б не отримав. Є суттєва різниця 75 і 40 балів.
-
В одного роботодавця і продовжувати працювати мінімум до отримання номінації.
-
Фактично тому і хочу його зараз запитати у роботодавця на майбутнє, щоб потім не видумувати велосипед
-
Враховуючи ситуацію в Україні, то буде все ок. Ви завжди можете додати ОК5 як підтвердження
-
А якщо для прикладу термін видачі листа буде близько до року?
-
Вітаю!
-
Не має, але якщо це буде документ, виданий 5 років тому, то можуть запросити додаткові пояснення
-
Дякую
-
Перед подачею у вас має бути 6 місяців на одного працедавця і продовжувати працювати на нього під час подачі. Змінили, рахуйте 6 місяців знову.
-
А якщо звільнився після 6 місяців і подався після звільнення це буде SWO ?
-
Вам зарахують не 500, а 100 баллів. Як previous employment
22 Jan 2023, 05:40
44524/235528
11 minutes ago