Імміграція до Манітоби
-
Окай. Який тоді для Вас на той момент був легшим, і чому не скористатись саме ним?
-
Тоді, коли я починала процес, то не був один із найлегших шляхів аж ніяк:)
-
Неймовірна історія, по таймлайну видно, скільки зусиль ви вклали в часу у це все! Молодці! Чоловіка замордували англійською 🤪 а французька вам знадобилася таки?
-
Французьку продовжую вчити бо при влаштуванні на роботу точно не завадить:) як не крути - це друга державна в Канаді і це бонус до мого резюме.
-
Oui-oui, très bien 🤪😄
-
Олена, дуже дякуємо за вашу відкритість, терпіння та бажаємо вам успіху! З нетерпінням чекаємо вас у Вінні!
-
В чому була ваша промлема у мові ? У вас були проблеми з граматикою чи вимовою , чого говоріння так просідає на відміну від інших екзаменів.
-
Друзі, будь ласка підкажіть якщо після року роботи (з діючим джоб офером 6+ міс, з ідеальною англійскою та з французькою CLB 5+) буде 680-688 балів чи можна розраховувати на потрапляння у вибірку SWM, чи ці бали замалі?
-
Я не думаю, що проблема з мовою, бо Олена говорить дуже добре на англійській. За рахунок вищих результатів з мови можна підняти прохідний бал. Але як показує неодноразова практика, люди навіть із CLB 8-9 можуть сидіти у ЕЕ пулі роками. Тому і існують провінційні програми, які дають додаткові бали.
-
Ну хто тут шаман? Бали падають і ростуть. Минулого року можна було попасти з такими балами.
-
Дякую за відповідь! Також цікаво чи за хелс карту іншої провінції не знімають бали?
-
Знімають за роботу або начання.
-
Дякую 🙏🏻
-
Можливо в когось є досвід здачi тесту в IELTS i CELPIP ?
-
www.celpip.ca/take-celpip/find-a-test-date/
-
Треба зареєструватися онлайн і подивитись чи є місця
-
Там на сайті є реальні дати, думаю можна на суботи чи п'ятницю
-
Хелоу. Будь ласка пiдкажiть, а SWM ж вимагае settlement funds? Як це обходити при подачi?
-
Як шо є місце…
-
Хто нещодавно здавав celpip, як швидко призначають дату здачі тесту. Якщо, наприклад, завтра я захочу записатися на здачу?
22 Jan 2023, 05:40
44628/235977
24 minutes ago