Імміграція до Манітоби
-
Не потрібно нічого перекладати
-
Ні, це чітко пише на сторінці програми Skilled workers applying on the basis of ongoing employment in Manitoba must still provide documented proof of settlement funds in their name. However, the MPNP will consider your current income, so you may not necessarily require the generally recommended C$10,000 in settlement funds.
-
Підкажіть, чи правильно я зрозумів те, що написано англійською у вашому повідомленні. Потрібно додати виписку з банківського рахунку обов'язково. Але не обов'язково ця сума має бути 10+2+2 (якщо сім'я з трьох). Може бути, наприклад, сума 7 чи 8, плюс додати пейстаби. Чи все правильно і чи в такому випадку можна продовжувати процес?
-
Так, може бути менше грошей у банку, але якісь гроші мають бути.
-
Підкажіть будь ласка хто знімав обмеження з work permit. Не дає загрузити application яку заповнювали коли подавались на візу до Канади visitor. І ще немає кнопки submit application
-
У закріплених повідомленнях є відео, як зняти обмеження.
-
Ні, не треба. Тільки для тих сфер, де це необхідно
-
В мене питання, чи треба їх взагалі знімати? Як шо вони не заважають там де робиш? Дякую…
-
Якраз подавав друзям на новий ворк перміт. Зараз буде ще одне відео, як забрати обмеження
-
Там ніби різні форми для воркперміту і візітор візи
-
Ще цей спосіб можна використати, щоб виправити помилку допущену офіцером в аеропорту, коли друкували перміт.
-
Треба було ще тоді в них попросити паспорт зразу для дитини 😁
-
Так ми перепробляли дитині, написали місце народження Canada 🇨🇦, нашо канадцю visitor status? 😂 так помилки трапляються)
-
Точно! Не сообразили відразу!)
-
Хто що чув (чи можливо летів), які останні факти, якщо летіти через Англію ? Один і той самий аеропорт. З другом хочемо білети купувати для наших мам...то дивлюся ціни в одну сторону через Англію непогані...
-
Зв'яжіться із авіакомпанією перед купівлею квитків. Але багато хто розузнавав, то всі рекомендують англійську візу мати, інакше не посадять на літак.
-
З власного досвіду. Якщо транзит тільки у Хітроу, то віза не потрібна. Якщо зміна аеропорту, то тре віза
-
Так цікавлять кейси якраз з одним аеропортом
-
Ну а я вам що написав??
-
Соррі трохи не так написав ))) ви все вірно написали це я типу для інших хто ще не поділився своїм досвідом
22 Jan 2023, 05:40
44659/236094
about a minute ago