Імміграція до Манітоби
-
Так ми перепробляли дитині, написали місце народження Canada 🇨🇦, нашо канадцю visitor status? 😂 так помилки трапляються)
-
Точно! Не сообразили відразу!)
-
Хто що чув (чи можливо летів), які останні факти, якщо летіти через Англію ? Один і той самий аеропорт. З другом хочемо білети купувати для наших мам...то дивлюся ціни в одну сторону через Англію непогані...
-
Зв'яжіться із авіакомпанією перед купівлею квитків. Але багато хто розузнавав, то всі рекомендують англійську візу мати, інакше не посадять на літак.
-
З власного досвіду. Якщо транзит тільки у Хітроу, то віза не потрібна. Якщо зміна аеропорту, то тре віза
-
Так цікавлять кейси якраз з одним аеропортом
-
Ну а я вам що написав??
-
Соррі трохи не так написав ))) ви все вірно написали це я типу для інших хто ще не поділився своїм досвідом
-
Останній раз у 2020. Але доволі часто у період 2009-2017.
-
Давно ви летіли ?
-
Все вийшло по відео)) дякую за підказку, дійсно невеличку помилку припустила
-
Пошукайте по чату вище, я пам’ятаю там дівчина прям детально детально розписувала про екзамен цей.
-
У мене говоріння на рівні 7, в останній раз я просто десь тиждень готувалась до екзамену і під час усіх тих перепитій пів бала не дотягнула. Я навіть пам‘ятаю де я помилилась що понизила собі бал. Але мені потрібно було здати модуль письмовий мінімум на 7, а інші також мінімум на 7 окрім listening - тут мінімум 8, для отримання додаткових балів по ЕЕ. Ось того я ту мову і довбала🙈
-
То чутки розганяють у цехах canadian goose
-
Для всіх?
-
Вітаємо, Vitalii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А чому саме там? На скільки я знаю, то там більшість філіпінців працює у цехах. CLB 4 для SWM було завжди.
-
Так що з цими in-demand occupation робити. Не введені в дію ще обов'язки про рівень мови?
-
Ми вже це пояснювали неодноразово. Це для SWM чи спецвибірки не стосується.
-
Зараз спец-вибірка бачу набирає оберти. Мені здається, що майже усі українці стануть манітобцями, якщо побажають. 21 сім'я з ЛАА це вже непогано
22 Jan 2023, 05:40
44671/235652
3 minutes ago