Імміграція до Манітоби
-
Прискорили федеральний етап, отримали PR за пару місяців тут в Канаді…
-
У вказуєте громадянство України. Якщо ви набрали 60 балів по чеклисту, то ЕОІ це транслює у 1000 шкалу. Скільки там балів, то не важливо, ви йдете по спецвибірці. Обов'язково має бути зв'язок із провінцією та на момент подачі ЕОІ ви повинні мати діючий тест з мови, гроші.
-
Мені не цікаво. І я знаю, що я не знайду такої інформації на офіційних сайтах. Просто ви дуже впевнено робите таку гучну заяву, про відкликання PR. І жодного доказу ваших слів немає: чи ваш особистий досвід, чи хоча б чийсь досвід, чи посилання на офіційні першоджерела і т.д. Це інформаційний чат, завдяки якому люди самостійно падають документи на PR. І хотілося б щоб люди трохи відповідальніше ставилися до того що пишуть тут. Особливо коли це щось важливе. Бо хтось може і повірити.
-
Я надав вам доказ із офіційного сайту. Це єдине джерело, яке не підтверджує інформацію про те, що ПР може бути відкликано через переїзд. Якщо є достатні підстави переїхати, як робота чи якість життя, то це важлива причина. Жодної іншої офіційної інформації про те, що заберуть статус ПР, немає. І є достатньо багато випадків, коли люди переїжджали через кілька місяців до іншої провінції. Нажаль, навіть серед аплікантів, які йшли через КУК, є такі випадки. Дехто навіть не прилетів до Вінніпегу, а зразу полетіли до іншої провінції. Головна мета програми - це жити у Манітобі, але є певні обставини, які можуть спричинити переїзд, що є нормально, і це жодним чином не вплине на громадянство.
-
Я ще додам, що SWM націлена на роботу в провінції. Коли людина за три роки робить певну кар'єру, то потім важко їхати кудись, особливо, якщо тут вже діти ходять до школи, влаштували своє життя та побут. Переїзд до іншої провінції це свого роду нова імміграція.
-
Вітаємо, Maryna Klymchuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua