Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, якщо головний аплікант чоловік, то жінка також має надати ті самі документи?(референси з роботи наприклад?)
-
Дякую вам🙏
-
Підводне каміння: - ви повинні надати референси з місць роботи з України чи де працювали останніх 4-5 років. Ви маєте мати офіційно підтверджений стаж. - у вас має бути завершена освіта мінімум два роки коледжу - плюс гроші на рахунку відповідно до кількості членів сім"ї Ви повинні набрати 60 балів спершу, щоб кваліфікуватись на SWO
-
Доброго вечора!!!скажіть які шанси,якщо я немаю вищої освіти,відповідно по балам катамтрофа,недобор!яка реальність отримання номінації у %???(((
-
Nobody speaks russian in this chat. Get started with your declaration up to 72 hours before your scheduled arrival in Canada at one of the following international airports: Vancouver international airport (YVR) Toronto Pearson international airport (YYZ) (Terminals 1 and 3) Montreal-Trudeau international airport (YUL) Winnipeg Richardson International Airport (YWG) Halifax Stanfield International Airport (YHZ) Québec City Jean Lesage International Airport (YQB)
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, бо взагалі запуталась. Для подання на PR: 1. Чи потрібно підтверджувати диплом чи тільки переклад , якщо моя професія є в переліку NOC ? 2. Чи потрібно досвід роботи по професії за останні 5 років чи підходить фул тайм робота не по спеціальності? 3. Якщо в NOC вказано CBL 7 для моєї спеціальності, то тест на знання мови не може бути меншим за 7 ?