Імміграція до Манітоби
-
+13000 на рахунку
-
Дякую вам🙏
-
Skilled Workers in Manitoba - це реальний шлях. Робота вам дасть необхідних +500 балів
-
Підводне каміння: - ви повинні надати референси з місць роботи з України чи де працювали останніх 4-5 років. Ви маєте мати офіційно підтверджений стаж. - у вас має бути завершена освіта мінімум два роки коледжу - плюс гроші на рахунку відповідно до кількості членів сім"ї Ви повинні набрати 60 балів спершу, щоб кваліфікуватись на SWO
-
Не можу зрозуміти де ви дивитесь вимоги по нок по мові. Ось дивлюсь класифікацію, але не бачу тут про мову noc.esdc.gc.ca/Search/QuickSearchJobTitleResults
-
Доброго вечора!!!скажіть які шанси,якщо я немаю вищої освіти,відповідно по балам катамтрофа,недобор!яка реальність отримання номінації у %???(((
-
Не можу тiльки зрозумiти одного, виходить що простiше вiдпрацювати 6 мiсяцiв "десь" звiльнитись I подаватись на номiнацiю. Сдати тест на 4, набрати необхiднi 60 балiв... Може хтось пiдкажи де пiдводне камiння в цьому...?
-
скажіть, будь-ласка, якщо зробити профіль в Експрес Ентрі, але без мовного сертифікату, то його потім догрузити можна?
-
На скiльки я розумiю це ЯКЩО ви будете працювати по спецiальностi на момент подачi i продоажити працювати пiсля 6 мiсяцiв то вас направлять в загальний пул i вам потрiбно буде мати рiвень мови вiдповiдний вашему Noc.
-
Це згідно класифікації NOC , якщо Ваша спеціальність підпадає під класифікацію. Згідно нових вимог , якщо Ваша спеціальність є в переліку Ваша заявка буде пріоритетною при вибірці. Це я так розумію
-
Тобто , на момент подачі я маю в Манітобі працювати по спеціальності? Відповідно потрібно робити евальвацію диплому і отримувати ліцензію до подачі на PR?
-
Дивлячись яка програма
-
Скільки років дитині? Ми купували таку штуку без рецепту від кашлю. Дуже лояльна. Тюфу тьфу все пройшло.
-
Читаю загальні умови по Манітобі, CLB 4 загальна, можете дати послання де ви побачили 7?
-
Вибачте
-
If you have a connecting flight through Toronto, indicate Toronto Pearson international airport (YYZ) (Terminals 1 and 3)
-
Nobody speaks russian in this chat. Get started with your declaration up to 72 hours before your scheduled arrival in Canada at one of the following international airports: Vancouver international airport (YVR) Toronto Pearson international airport (YYZ) (Terminals 1 and 3) Montreal-Trudeau international airport (YUL) Winnipeg Richardson International Airport (YWG) Halifax Stanfield International Airport (YHZ) Québec City Jean Lesage International Airport (YQB)
-
День вище було, що якщо будете працювати по спецiальностi та на номiнацiю попадете як skilled worker по Noc то мова повинна Бути 7
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, бо взагалі запуталась. Для подання на PR: 1. Чи потрібно підтверджувати диплом чи тільки переклад , якщо моя професія є в переліку NOC ? 2. Чи потрібно досвід роботи по професії за останні 5 років чи підходить фул тайм робота не по спеціальності? 3. Якщо в NOC вказано CBL 7 для моєї спеціальності, то тест на знання мови не може бути меншим за 7 ?
-
дякую!
22 Jan 2023, 05:40
4498/230455
4 minutes ago