Імміграція до Манітоби
-
Скажiть, будь ласка, якщо я отримував диплом в 2022 роцi i в ньому все (додаток з назвами предметiв i т.п.) вже вказано англiйською також, все одно треба робити 'завiрений' переклад (чи як його назвають)?
-
Але хто як скануе своï дипломи? У мене все конкретно зшито🥴
-
Які всі необхідні документи повинні бути від роботодавця? Як вони повинні виглядати?
-
Які всі необхідні документи повинні бути від роботодавця? Як вони повинні виглядати?
-
То що вони будуть робити, коли частина людей, що не мають документів для PR, не знайомі з процесом, отримали відмову, чи не проізли по відбору, поїдуть додому? Так саме із Європою? Що вони думають, як ви вважаєте?
-
Що каже пошук по чату та у закріплених повідомленнях?
-
Якщо я знаю свій НОК як узнати свій teer?
-
А вам бали не потрібні?
-
Я бачила) там друга цифра teer получается?В мене 2 і що получается не треба здавати інгліш?
-
Так якщо ви знайшли його на сайті, то там і TEER є
-
Користувач kajaniero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("То сдавайте мов..") не відповідає мові правил чату.
-
То сдавайте мову. З вас не убуде (ну лише 300cad)
-
Потрібні) якось не логічно получается 🙂
-
Зрозумів. А ви отримали номінацію вже, мабуть. Як продакшн воркер
-
Та нічого!! Вони ж набрали з запасом!! Тут бюрократія тотальна - є умови і правила - не відповідаєш - допобачення !!
-
В чаті є відповіді на всі запитання, потрібно тільки лише скористуватись пошуком: дивіться оці два повідомлення: t.me/uccmb/56901 t.me/uccmb/58419
-
Як добре. Бо в мене усі доки про освіту тільки у сканах
-
Ні, все онлайн! Зараз навіть федеральний етап теж онлайн
-
Усе онлайн? Не треба документів паерових на усьому шляху ?
-
Добрий день! Нова проблема,нове питання:у мене та у дружини є документи про вищу освіту,але немає шкільних атестатів. Що робити в цієї ситуації при подачі на PR?
22 Jan 2023, 05:40
45036/231946
2 minutes ago