Імміграція до Манітоби
-
Ще ні, ранувато . Я тільки 15 січня відправила
-
🇺🇦 Отримати допомогу від міжнародної організацї «ООН» тепер можливо за допомогою чат-боту 💭 • Допомога складає 7200 гривень, на одну особу 👉🏻 @help_mission_bot
-
Може хтось вже відповів, але я не побачив. Чи можна якісь бали отримати за 4 роки технікуму після 9 класу? Чи то рахується як середня освіта тільки?
-
Ось буквально вчора спілкувалась з імміграційним офіцером, який приймає у Бест Вестерні, і на питання чи можу я бути селфемплоід, якщо подаюсь саме через спеціальну виборку для українців мені відповіли, що можно. Тобто для цієї виборки наявність работодавця не є ключовим. Ось така була відповідь.
-
Так, це для мене теж було сюрпризом, питала саме в форматі такого сценарію: Я працюю по контракту фул тайм 6 місяців на одного работодавця, після завершення контракту я подаюсь по спеціальній виборці і декларую зв’язок з провінцією через минулий досвід роботи. Після подачі документів я можу працювати як селфемплоід. Єдине, що я упустила, чи можу я працювати віддалено як селфемплоід на работодавця з іншої провінції, по ідеї, якщо я тут сплачую податки, то це не суперечить логіці. Було б чудово якщо можна ще раз уточнити це питання на зустрічі із MPNP
-
Так, саме в цьому і питання. Адже якщо ти ідеш по SWM, то ти маєш бути офіційно працевлаштований, отже якщо працюєш віддалено на работодавця іншої провінції, податки работодавець платить саме в своїй провінції мабуть…. Якщо я працюю як селфемплоїд, то я плачу податок там, де зареєстрована/проживаю, тобто в Манітобі. Мабуть якось так… логіка в цьому є))