Імміграція до Манітоби
-
Так, саме в цьому і питання. Адже якщо ти ідеш по SWM, то ти маєш бути офіційно працевлаштований, отже якщо працюєш віддалено на работодавця іншої провінції, податки работодавець платить саме в своїй провінції мабуть…. Якщо я працюю як селфемплоїд, то я плачу податок там, де зареєстрована/проживаю, тобто в Манітобі. Мабуть якось так… логіка в цьому є))
-
Вітаємо, Osya Gel! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Хто надсилав паспорти, на вклеювання візи в Канаді, якщо подавались всією родиною. Надсилали всі паспорти одним конвертом чи кожен окремо? Чи потрібно вкладати зворотні оплачені конверти?
-
Visitor visa. Її мають вклеїти в паспорт. Ми прибули по foil-less одноразовій.
-
Так, я знаю. Ми подались і отримали Original passport request від IRCC. Там просто не вказано чи можна одним листом усі паспорти надіслати і чи треба зворотній коніерт
-
Це може бути One, Two years Post Secondary Diploma. Щось таке там (серед балів) є?
-
Тоді це 100 балів?
-
То 4 роки після 9 повинно бути теж
-
WES таке оцінив як Secondary school diploma and Diploma (two years). 9 клас і коледж 3.5 роки
-
це треба питати конкретно в тому візовому центрі, куди ви а відправляєте паспорти ми відправили до Відня одним конвертом три паспорти, та просто вложили квитанцію про сплату кур'єрської зворотньої доставки ... учора прийшло листа про те, що незабаром всі аплікації буде відправлено кур'єрською службою ...