Імміграція до Манітоби
-
Statement
-
Хтось знає вимоги до справки з банку , чи як вона у банкірів називається ? Це типу просто рух коштів за 90 днів?
-
А якщо я звільнюсь через 2-3 місяці, то тоді це буде рахуватись, як минулий досвід роботи? Які тоді документи мені треба, щоб підтвердити минулий досвід з двох робот? Достатньо пей стабів чи треба лист від роботодавця?
-
Ви можете клеймити досвід, якщо також маєте 6 місяців роботи (least six consecutive months) immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swo/eligibility/
-
Усім привіт, можливо хтось летів авіалініями condor, підкажіть який час є для оплати білетів, коли замовляєш
-
цікава інформація
-
win.manitobastart.com/e-learning/win-orientation-ukrainian/
-
Якщо я працюю на посаді, яка відповідає NOC B / TEER 3, мені потрібно здавати тести на CLB 4+?
-
Так, дякую, а для цього треба той рекомендаційний лист від кожного роботодавця? Чи як доказати свій минулий досвід роботи (навіть якщо роботодавець не захоче давати той лист)?
-
Ви писали про те, що звільнитися через 2-3 місяці, то таких досвід не буде рахуватися. В умовах програми чітко пише, що має бути employment verification letter від роботодавця.
-
Чи можна якимось чином все ж просто не платити податки? Буду вдячний за будь яку iнфу
-
Вiтаю. Були кейси як "здати" резиденство (ворк пермiт), якщо повертаешся жити в Европу?🙏🏻 Навiть з англiйською в цьому ïх сайтi не розiбратись "Ви не резидент якщо ви не резидент"
-
Может комусь буде корисно, мої рідні так летіли в березні 2022 року через Хітроу, багаж правда не забирали і наново не реєстрували, пересадка була 4,5 години, встигли без проблем))) Мали тількі канадські візи…
-
Доброго дня. Скажіиь будь ласка. Чи має значення на якій роботі потрібно відпрацювати пів року? Цк може буде goverment або громадські організації, школи, садки? З таким контрактом теж можна буде подаватись?
-
Немає значення, головне фулл тайм робота
-
На гавермент з ворк пермітом дуже важко попасти. Такою не забудьте, що ж вимоги до роботодавця.
-
Кристина, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Пакет для WES Canada apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca/2-uncategorised
-
В wes подавати. Там можна напряму на їх сайті. Пошукайте в закріплених. Це 1 варіант і 2ий варіант пакет документів в іміджевому центрі для Канади.
-
Всiм привiт . Хто робив евольвацiю вищоi освiти в Вiннiпезi . Переклад зробив i завiрив в iмiгрант центрi , а що далi робити не знаю . Пiдскажiть будь ласка . Дякую за допомогу
22 Jan 2023, 05:40
45262/234566
less than a minute ago