Імміграція до Манітоби
-
Так, дякую, а для цього треба той рекомендаційний лист від кожного роботодавця? Чи як доказати свій минулий досвід роботи (навіть якщо роботодавець не захоче давати той лист)?
-
Ви писали про те, що звільнитися через 2-3 місяці, то таких досвід не буде рахуватися. В умовах програми чітко пише, що має бути employment verification letter від роботодавця.
-
Чи можна якимось чином все ж просто не платити податки? Буду вдячний за будь яку iнфу
-
Вiтаю. Були кейси як "здати" резиденство (ворк пермiт), якщо повертаешся жити в Европу?🙏🏻 Навiть з англiйською в цьому ïх сайтi не розiбратись "Ви не резидент якщо ви не резидент"
-
Может комусь буде корисно, мої рідні так летіли в березні 2022 року через Хітроу, багаж правда не забирали і наново не реєстрували, пересадка була 4,5 години, встигли без проблем))) Мали тількі канадські візи…
-
Доброго дня. Скажіиь будь ласка. Чи має значення на якій роботі потрібно відпрацювати пів року? Цк може буде goverment або громадські організації, школи, садки? З таким контрактом теж можна буде подаватись?
-
Немає значення, головне фулл тайм робота
-
На гавермент з ворк пермітом дуже важко попасти. Такою не забудьте, що ж вимоги до роботодавця.
-
Кристина, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Пакет для WES Canada apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca/2-uncategorised
-
В wes подавати. Там можна напряму на їх сайті. Пошукайте в закріплених. Це 1 варіант і 2ий варіант пакет документів в іміджевому центрі для Канади.
-
Всiм привiт . Хто робив евольвацiю вищоi освiти в Вiннiпезi . Переклад зробив i завiрив в iмiгрант центрi , а що далi робити не знаю . Пiдскажiть будь ласка . Дякую за допомогу
-
#WES #documents #документи #education #освіта #диплом Зробила евалюацію диплома через Success Skills Centre, не знаю навіщо, напевно, були зайві 200$ :) У мене і так на дипломах/перекладах написано Бакалавр + Магістр (Master). Переклади робила ще влітку в Україні, вони в мене з підписом перекладача та нотаріально завірені, що загалом зайве, як виявилося, ну вже які є. Нагадую, що для імміграції через MPNP евалюація диплома не потрібна, хіба що ви сумніваєтесь, як вам свій оцінити, наприклад ваш спеціаліст буде бакалавр чи магістр? У моєму випадку все було і так зрозуміло, але чомусь захотілося зробити, поки є час та гроші. Перша частина: написала емейл у Success Skills Centre (є на сайті), що хочу зробити евалюацію, днів через 10 відповіли, запитали коли зручно призначити зустріч (оскільки вони там не весь час, а працюють з дому, дзвонити туди практично марно). Прийшла, хлопець зробив мені еккаунт через WES Gateway, відксерив мої документи (неабияк їх зім'явши), заповнила анкету. Е-мейл та пароль для екаунту я сама вводила. За замовчуванням WES робить документ-до-документу, коштує це близько 220$ (вже з податками), сплатити можна одразу карткою, можна потім удома самому. Якщо треба курс-бай-курс (наприклад, для подальшого навчання, або є якісь нюанси в навчанні), то це + ~100$ додатково і це треба буде окремо вказати в кабінеті WES або зв'язуватися ще з ними якось, я не вникала. Друга частина самостійна. Треба буде вдома зайти у свій екаунт WES та завантажити скани ваших документів. Диплом, переклад до нього, транскрипт (додаток) та переклад до нього. Так на кожен документ, який ви подаєте (у мене бакалавр та магістр). "Сканкопії" робила камерою телефона, у режимі скана або документа, на айфоні добре скани виходять, на андроїді довелося додатково ставити кілька додатків і гратися з ними, вибираючи найадекватніший (для мене це був Lens). Коли нарешті завантажила документи, вже через 2 дні WES надіслав емейл, що Репорт готовий, вже можна завантажити готовий ПДФ у своєму кабінеті, а паперовий звіт вони надішлють на домашню адресу протягом 2 тижнів. Чому простіше через Success Skills Centre, а не стандартним шляхом? Тому що не треба витрачати час та гроші на українського "посередника" (apostille.in.ua). Хтось писав в інтернеті, що через Success Skills Centre йому взагалі безкоштовно все зробили, але схоже та лавочка вже прикрилася.
-
Не дублюйте повідомлення у двох чатах, дякую.
-
Вище в чаті учасник описав теж шлях. Я робив через і там і там, через Україну, гроші невеликі і все чітко постійно співробітники на зв'язку були в чаті. Вийшло швидше ніж тут з appointments за місяць кожен із них
-
Отримала новий Open Work Permit , прийшов з помилкою у прізвищі, може хтось знає як виправити?
-
Якщо я працюю на посаді, яка відповідає NOC B / TEER 3, мені потрібно здавати тести на CLB 4+❓❔❓❔
-
Можете і не здавати, але чи ви набираєте бали без англійської?
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/
-
Нагадайте де порахувати? Зараз з’ясую. Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
45270/230616
14 minutes ago