Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Я зараз знахожусь в Польщі. Заїхала до 24 лютого. В мене закінчилась віза в травні. Польща продовжила перебуванняна території Польщі.І я взяла білет на літак з Гановера(Німеччина) до Вінніпега. І маю таке питання. Чи можуть німецькі прикордонники придертися до простроченої візи і виписати що траф чи депорт?
-
Необов’язково
-
так, можуть. краще з Польшi прямим вилiтати у такому випадку, чув вiд кiлька людей про такi проблеми. В Нiмеччiнi будуть питати аплiкацiю MyObywatel
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, чи необхідно купувати страховку для переліку в Канаду? Чи необхідна вона на кордоні?
-
Дякую
-
Я просрочив перебування в Євросоюзі на місяць ,вилітав з Франції ,ніхто навіть не дивився .
-
Давно летіли?
-
Можете розказати подробніше?Я просто вже білети купила і незнаю що мені робити.
-
Приспустіть рожеві окуляри - садочок не так легко вже й знайти. Черги по 2 роки. Ви не зможете одразу піти на роботу.
-
Доброго дня. А підкажіть будь ласка, зараз так само біометрію можна здати більш ніж через 30 днів? Зняття обмежень на 30 днів ще діє? Велике дякую
-
Nina, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Можна овер 30 днiв
-
Доброго дня, чи хтось робив updating sin номера ?
-
Тут в школу з 5. Треба подивитися поговорити з ними, може щось запропонують. Все буде добре!!! Жіночка була в групі українська Манітоба збирала бажаючих в садок. Питайте там. Успіхів!!!
-
Для інформації, в Брендоні майже всі кіндергарден з 5 років діти, all day every day
-
Я не агресивно писала до Вас, лише попередила.
-
Я не писала,що я одразу піду на роботу,я питалася за роботу для чоловіка в першу чергу,...я рожеві окуляри немаю, просто коли буду мати можливість то готова працювати....
-
Доброго дня. Поділіться будь ласка досвідом хто висилав на вклейку візи в Канаді. Ви вставляли в крнверт тільки паспорт з листом запитом на вклейку та конверт чи ще щось. Підскажіть хто як висилав, як надійніше?
-
Кіндегарден в школах у них, там 2-3 дні але точно зараз не скажу. Можу запитати. Це ще від division і школи , видно, залежить
-
В перший клас з 6 беруть. Раніше тільки в кіндергартен, це не на кожен день.
22 Jan 2023, 05:40
45315/234418
20 minutes ago