Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Моя директорка наполягає, щоб я не звільнялася, а йшла за власний рахунок, тоді відпустка ще чимала... Я розраховую у час цих відпусток вже працювати в Канаді. Чи вдасться якось обійти накладку термінів праці при подачі на номінацію? Чи йти наперекір директорці? Пам'ятаю, в когось таке вже було...
-
Вітаємо, Катя! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Olga Demchuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо ви подаєтесь у березні, то три місяці цього року не рахуються. Тільки повні календарні роки. Якщо в минулому році був розрив між роботою в Україні чи деінде і в Канаді, то система теж не пропустить, коли заповнюватимете форму LAA. Навіть 1 день і система покаже, що дані вказані в EOI та LAA не співпадають
-
Якщо завершили працювати в Україні 31/07/2022 то треба ставити 31/07/2022 початок роботи в Канаді. Але, якщо у вас там розрив в 25 днів, доки добиралися і шукали роботу, то треба пояснити яким чином у вас виходить один робочий рік досвіду фул тайм з мінімум 30 годин на день
-
Рахуються повні календарні роки за останні 5 років. Візьміть до уваги, що ви можете рахувати роботу в Канаді до свого досвіду, якщо ви працювали і працюєте по тій самій спеціальності
-
Тобто, якщо ви можете довести, що працювали в Україні 40 годин на тиждень і в Канаді наприклад 36 і в сумі у вас більше 1560 годин за той рік і навіть з розривом, доки облаштовувались і шукали роботу. То потенційно офіцер мав би прийняти це. Але треба написати лист з поясненням.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
-
full-time at 1 job: 30 hours/week for 12 months = 1 year full-time (1,560 hours)
-
Ось тут є критерій описаний, що таке 1 рік досвіду роботи
-
Рахуйте все дуже прискіпливо, бо потім, коли вас відберуть по EOI і ви не зможете підтвердити інформацію, то все анулюється. І ви починаєте все з початку і втратите кілька місяців
-
Все вірно візьміть підтверджений досвід з України і забийте на досвід в Канаді, якщо можете підтвердити наприклад 3 повних роки в Україні за останні 5 років
-
Так
-
Щось мені здається, що ви щось плутаєте з календарними роками. Ніде досі календарні не звучали. Повні роки так. Якщо я почала працювати, наприклад, 1 вересня, і закінчила 30 вересня наступного року, то в мене не має ніякого досвіду, бо не має календарного року?