Імміграція до Манітоби
-
Тобто, якщо ви можете довести, що працювали в Україні 40 годин на тиждень і в Канаді наприклад 36 і в сумі у вас більше 1560 годин за той рік і навіть з розривом, доки облаштовувались і шукали роботу. То потенційно офіцер мав би прийняти це. Але треба написати лист з поясненням.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
-
full-time at 1 job: 30 hours/week for 12 months = 1 year full-time (1,560 hours)
-
Ось тут є критерій описаний, що таке 1 рік досвіду роботи
-
Рахуйте все дуже прискіпливо, бо потім, коли вас відберуть по EOI і ви не зможете підтвердити інформацію, то все анулюється. І ви починаєте все з початку і втратите кілька місяців
-
Все вірно візьміть підтверджений досвід з України і забийте на досвід в Канаді, якщо можете підтвердити наприклад 3 повних роки в Україні за останні 5 років
-
Так
-
Щось мені здається, що ви щось плутаєте з календарними роками. Ніде досі календарні не звучали. Повні роки так. Якщо я почала працювати, наприклад, 1 вересня, і закінчила 30 вересня наступного року, то в мене не має ніякого досвіду, бо не має календарного року?
-
Тут вже не раз це обговорювали. Я вже подав LAA і знаю про що говорю і які проблеми був змушений вирішувати
-
Вернулась я з роздумами) Планую іти через SWM. Досвід роботи у Манітобі - 6 місяців. 5 років назад це лютий 2018. А фактично працювати почала у лютому 2019. Тобто, підвердити роботу Я можу лише з лютого 2019 до 1 липня 2022. Далі перерва: переїзд, пошук роботи. Контракт в Канаді з серпня 2022. Посади і функції різні в Україні і в Канаді. Це означає, що клеймити досвід 3 роки (three years) з цієї таблиці я не можу?
-
Дякую, заспокоїли) Тобі фінальне питання, резюмуючи: якщо була перерва у роботах, так і вказувати у проміжках, що не працювала і це ок? Чи так як Костянтин вказував робити: 1 липня закінчила працювати в Україні і відразу 1 липня - Канада?. Хм, навіть мені звучить трохи дивно, адже це неправда...
-
Перепрошую.