Імміграція до Манітоби
-
Galina Malakhova, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Цікавить таке питання: працював до переїзду на роботодавця взагалом 4 роки, на останній позиції(кращій noc код) було підвищення - працював 11 місяців. У документах про працю вказано що працював 48 годин на тиждень. Тобто погодинно якщо рахувати, то більше ніж потрібно щоб кваліфікувати як 1 рік на цій позиції. Чи зарахується це як 1 рік чи ні. Дякую
-
@Eque_world, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Инна Панасенко, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ні, не зарахують. Має бути повний рік. Ті розрахунки годин не мають жодного відношення до SWM чи SWO.
-
Привіт підкажіть будь ласка про еволюцію диплому через WES, там сказано що підтверджувати треба найвищий диплом, у мене спеціаліст, також бакалавра та диплом колледжу, як правильно все зробити щоб вистачило годин на мастерс дегрі?
-
Вітаємо, Michael Klishch! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Потрібно оцінити диплом спеціаліста.
-
Привіт ) Підскажіть будь ласка , я правильно зрозуміла , що якщо в Україні чоловік був слесарем-дизелистом локомотивів , 3 роки . А в Канаді буду працювати 1 рік кузовним майстром по автомобілям . То нема сенсу просити у роботодавця з України лист с досвідом його роботи ??
-
Якщо чоловік буде головним аплікантом, то є сенс це робити, адже він зможе клеймити бали за роботу за останні 5 років.
-
t.me/uccmb/61380
-
А хтось знає як зв'язатись з wes?
-
От ще один номінант написав, що отримав номінацію через спецвибірку. Розглядали 1 місяць і 1 тиждень. Дуже приємно бачити, що провінційні офіцери справді дають приорітет українцям.
-
Доброго дня!Все намагаюсь зрозуміти що робити якщо не набираю 60 балів(немає вищої освіти )…в Вінніпезі працюю майже 6 місяців на фул тайм роботі ,вчу англійську (балів на 4-5 здам ).Які я маю шанси на подачу на ПР?не можу зрозуміти ,це мені треба якусь конкретну роботу шукати з якогось списку і на ній працювати чи як?підкажіть будь ласка🙏🏻
-
Якщо у вас довгостроковий контракт, то подаватися через SWM. Там швидше бали можна набрати.
-
Це мені потрібно в роботодавця запитати якийсь документ ,що мене не звільнять ближчий час?😅перепрошую за дурні питання ,тільки намагаюсь зрозуміти що робити в моїй ситуації …😬
-
За будь яку фултайм роботу дають 500 балів. Для SWM не існує ніяким списків робіт.
-
Звільнити можуть у будь-який час. Тут цим не так легко, як в Україні. Хоча також є певні правила для законного звільнення.
-
Ну у вас же є якийсь офер? Як тільки пройде 6 місяців, вам потрібно взяти employment verification letter від роботодавця, де буде вказана ваша зарплата, фултайм робота, обов'язки, дати прийому на роботу .
-
Дуже дякую за розьяснення !просто знайомі хто раніше іммігрував казали що має бути якась особлива професію ,ось я і заплуталась .
22 Jan 2023, 05:40
45659/233497
4 minutes ago