Імміграція до Манітоби
-
Ні, не півроку. За півроку ти можеш тільки кваліфікуватись на EOI. Поки буде номінація і т.д. - ще кілька місяців. Після отримання номінації - міняй з повідомленням до МПНП Це по SWM
-
А чого ні?
-
відбирають усіх по "українському" стріму. Дуже мало людей може кваліфікуватись на 60 балів
-
Я думаю, що вам треба перечитати діалог
-
Окей, а за яким принципом тоді відбирають кандидатів на ПР далі, коли ти отримав номінацію від провінції? Як максимізувати шанси на цьому етапі?
-
Але ж ти там у заявці вказуєш свою професію, отой код вводиш 🙃
-
Дякую :3
-
Ні, головне пройти на номінацію і підтвердити документами усі бали
-
Я маю на увазі, чи є потім конкурс на міжканадському рівні, чи всі кого провінція номінує отримують ПР?
-
Ніяк. Пройшли і чекаєте на пр після федерального
-
У вас дивні питання трохи
-
Ні, цього немає.
-
Так
-
вам права видавались на два роки?
-
Підскажіть чи комусь обмінювали прострочені права на авто? якщо срок дії закінчився після початку війни
-
Дуже дякую , буду пробувати.
-
я продовжив через «кабінет водія» онлайн. очікував 2 тижня. отримав права на 30 рокі після цього зі застосунком «Дія» звернувся до MPI і мені обміняли на місцеві права.
-
Dmitry Dmitry, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Підскажіть,будь ласка, таке питання щодо досвіду роботи за останні 5 років а Україні. Якщо 2 роки я була в декреті, а відразу по закінченню почала працювати сама на себе як ФОП (офіційно, податки платила). Як показати і документально підтвердити такий досвід? Щиро дякую!
-
всі кого номінує провінція отримують можливість подати на ПР. Тобто дали номінацію - значить ви 100% подаєте документи на розгляд на ПР. Там на федералці теж є шанс відмови, але на практиці він дуже мінімальний🤔 типу шось 99,9%😅
22 Jan 2023, 05:40
46067/230493
6 minutes ago