Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора) Хто народжував у Канаді і подавав дитину на українське громадянство, відгукніться, будь ласка :)
-
Якщо є офіс і податки, то не мінусує 100 балів.
-
Зрозумiла, Дякую панi Anna💐
-
Запитали, чи дійсно там працюю і чи веріфікейшн леттер відповідає дійсності і прікріпили його також
-
Що вони питали? Чи питали по тижнево скiльки годин було?
-
Доброго вечора) а якщо працюєш на ремоуті на компанію, в якої є офіс тут у Вінніпезі, але головний офіс у Торонто, але податки і працевлаштування рахується у Манітобі, це буде мінус 100 чи це не вважається на зв’язок з іншою провінцією?
-
Добрий день! Подалась на номінацію, і сьогодні в керівника канадського вже питали, чи працюю я тут. Хотіла запитати, коли питають, це яка стадія розгляду заявки? У кого коли питали у начальства?)
-
Добрий день,громада,підкажіть,хто працює або збирається працювати в сфери soсial work,які вимоги,чи потрібна сертифікація?
-
У вас також фултайм. Просто дистанційна. Це не парт тайм
-
🖥📢Прекрасна нагода для Вас чи Ваших батьків. Для тих, хто вже у місті Вінніпег. 💻Продовжуємо БЕЗКОШТОВНІ комп’ютерні заняття переважно українською (частково англійською) мовою для українських пенсіонерів (55+). 📍Старт навчання четвертої групи планується з 21 лютого орієнтовний розклад занять: з 5 pm - 8 pm два рази на тиждень за сталим графіком (вівторок і п’ятниця). Імміграційний статус в Канаді не має значення. 📩Щоб зареєструватися, надсилайте електронний лист з контактами Ользі Золотковій на sholga1981@gmail.com (українською в робочий час) або computers@alteredminds.ca (англійською в робочий час) або зателефонуйте за номером 204-560-4400. 📌 Для реєстрації, можна писати мені в особисті повідомлення (повне ім’я, вік і електронну пошту). ⌨️Я викладач курсів. Заняття з трьома групами вже успішно завершено. ‼️Залишилось декілька місць в четвертій групі.‼️ Вивчаємо основи роботи з комп’ютером: роботу з поштою, пошук в мережі Інтернет, робота з продуктами Google (онлайн документи та диск), роботу з текстом, таблицями, зображеннями, основний цифровий контент Вінніпег. ⁉️За 12 занять студенти отримують сертифікати та навики роботи з комп'ютером, при необхідності надаються в користування бувалі у вжитку, але безкоштовні настільні комп’ютери. ✅We continue FREE computer classes in Ukrainian for Ukrainian seniors (55+) Available online, afternoons. Immigration status in Canada does not matter. To register or learn more, please email Olga Zolotkova at sholga1981@gmail.com (in Ukrainian) or computers@alteredminds.ca (in English) or call at 204-560-4400. alteredminds.ca/computers-for-life/
-
Підкажіть, будь ласка, при заповненні форми на номінацію як правильно вказувати мою заочну освіту в "Education history": part-time? В мене була заочна форма, й в перекладі транскрипту вказано "distance studies". У чоловіка була денна форма навчання, в перекладі full-time.
-
Дякую за відповідь
-
В Канаді не зараховується. Якщо роботодавець в Україні дасть вам довідку без вказання таких, деталей то у більшості випадків все було ок
-
Доброго дня, поділіться будь-ласка контактами фірм у Києві, які відправляють паспорти в європейські країни на вклейку візи CUAET.
-
Я так розумію, декретна відпустка не зараховується в досвід?
-
Та ясно. Але дивно, що ЕЕ профіль бали додає. Бо то як людина хоче теж на федеральний рівень....
-
Всі провінції це мають у тому чи іншому виразі. Тому це не унікально для Манітоби.
-
Яка краса😂
-
Так, це мінус 100 балів
-
Бали забирають, якщо ви працювали або вчилися в іншій провінції. На бали в ЕОІ це не вплине. Зв'язок із родичами буде вже розглядати офіцер на етапі номінації.
22 Jan 2023, 05:40
46094/231680
about a minute ago