Імміграція до Манітоби
-
У вас також фултайм. Просто дистанційна. Це не парт тайм
-
🖥📢Прекрасна нагода для Вас чи Ваших батьків. Для тих, хто вже у місті Вінніпег. 💻Продовжуємо БЕЗКОШТОВНІ комп’ютерні заняття переважно українською (частково англійською) мовою для українських пенсіонерів (55+). 📍Старт навчання четвертої групи планується з 21 лютого орієнтовний розклад занять: з 5 pm - 8 pm два рази на тиждень за сталим графіком (вівторок і п’ятниця). Імміграційний статус в Канаді не має значення. 📩Щоб зареєструватися, надсилайте електронний лист з контактами Ользі Золотковій на sholga1981@gmail.com (українською в робочий час) або computers@alteredminds.ca (англійською в робочий час) або зателефонуйте за номером 204-560-4400. 📌 Для реєстрації, можна писати мені в особисті повідомлення (повне ім’я, вік і електронну пошту). ⌨️Я викладач курсів. Заняття з трьома групами вже успішно завершено. ‼️Залишилось декілька місць в четвертій групі.‼️ Вивчаємо основи роботи з комп’ютером: роботу з поштою, пошук в мережі Інтернет, робота з продуктами Google (онлайн документи та диск), роботу з текстом, таблицями, зображеннями, основний цифровий контент Вінніпег. ⁉️За 12 занять студенти отримують сертифікати та навики роботи з комп'ютером, при необхідності надаються в користування бувалі у вжитку, але безкоштовні настільні комп’ютери. ✅We continue FREE computer classes in Ukrainian for Ukrainian seniors (55+) Available online, afternoons. Immigration status in Canada does not matter. To register or learn more, please email Olga Zolotkova at sholga1981@gmail.com (in Ukrainian) or computers@alteredminds.ca (in English) or call at 204-560-4400. alteredminds.ca/computers-for-life/
-
Підкажіть, будь ласка, при заповненні форми на номінацію як правильно вказувати мою заочну освіту в "Education history": part-time? В мене була заочна форма, й в перекладі транскрипту вказано "distance studies". У чоловіка була денна форма навчання, в перекладі full-time.
-
Дякую за відповідь
-
В Канаді не зараховується. Якщо роботодавець в Україні дасть вам довідку без вказання таких, деталей то у більшості випадків все було ок
-
Доброго дня, поділіться будь-ласка контактами фірм у Києві, які відправляють паспорти в європейські країни на вклейку візи CUAET.
-
Я так розумію, декретна відпустка не зараховується в досвід?
-
Та ясно. Але дивно, що ЕЕ профіль бали додає. Бо то як людина хоче теж на федеральний рівень....
-
Всі провінції це мають у тому чи іншому виразі. Тому це не унікально для Манітоби.
-
Яка краса😂
-
Так, це мінус 100 балів
-
Бали забирають, якщо ви працювали або вчилися в іншій провінції. На бали в ЕОІ це не вплине. Зв'язок із родичами буде вже розглядати офіцер на етапі номінації.
-
Логічно, що так.
-
Отримав сьогодні кілька повідомлень у приват. Люди не пройшли медогляд в іншій провінції, потім приїхали до Манітоби і зразу пішли працювати. IRCC кілька разів присилало нагадування про медогляд, але люди на те не зважали. Минулого тижня отримали повідомлення, що робочий перміт скасований, бо не отримано результати медогляду вчасно. Пройшло уже 160+ днів з моменту отримання перміту. Вам потрібно податися знову на робочий перміт негайно. Ви повинні повідомити роботодавця, що ваш перміт не дійсний. Ви не можете працювати без дійсного перміту, це порушення імміграційного законодавства, яке може призвести до відмови у ПР.
-
Точно не знаю, вона писала їм ще у липні.
-
Як довго вони відповідають ? Я їм писав і вже 3 тижня жду відповідь
-
Мінус 100 балів. Знайома писала до MPNP, бо працювала на компанію в Онтаріо по ремовту, і отримала відповідь, що це зв'язок із іншою провінцією, мінус 100 балів.
-
Підкажіть будьласка, а чи зараховується віддалена робота як робота у іншій провінції? Я маю на увазі чи буде це фактором ризику при поданні заявки на номінацію від провінції?
-
Full-time work
-
По сво потірбно фул тайм відпрацювати пів року, чи можна парт тайм?
22 Jan 2023, 05:40
46102/229577
28 minutes ago