Імміграція до Манітоби
-
Я так розумію, декретна відпустка не зараховується в досвід?
-
Отримав сьогодні кілька повідомлень у приват. Люди не пройшли медогляд в іншій провінції, потім приїхали до Манітоби і зразу пішли працювати. IRCC кілька разів присилало нагадування про медогляд, але люди на те не зважали. Минулого тижня отримали повідомлення, що робочий перміт скасований, бо не отримано результати медогляду вчасно. Пройшло уже 160+ днів з моменту отримання перміту. Вам потрібно податися знову на робочий перміт негайно. Ви повинні повідомити роботодавця, що ваш перміт не дійсний. Ви не можете працювати без дійсного перміту, це порушення імміграційного законодавства, яке може призвести до відмови у ПР.
-
Як довго вони відповідають ? Я їм писав і вже 3 тижня жду відповідь
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, за скільки часу до приїзду потрібно реєструватись в ArriveCAN?
-
наприклад, працюю в Канаді на будові, але в мене є 1 рік досвіду на фермі в Європі. Чи дасть бали провінція Манітоба за цей рік досвіду на фермі при оцінці на номінацію чи провінція буде вважати, що попередня робота не відповідає тій роботі, на основі якої подаюсь на номінацію в Канаді, відповідно балів за досвід не буде дано? Чи все таки бали буде дано Манітобою за будь який-досвід від 1 року і більше?
-
Дякую