Імміграція до Манітоби
-
Як довго вони відповідають ? Я їм писав і вже 3 тижня жду відповідь
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, за скільки часу до приїзду потрібно реєструватись в ArriveCAN?
-
наприклад, працюю в Канаді на будові, але в мене є 1 рік досвіду на фермі в Європі. Чи дасть бали провінція Манітоба за цей рік досвіду на фермі при оцінці на номінацію чи провінція буде вважати, що попередня робота не відповідає тій роботі, на основі якої подаюсь на номінацію в Канаді, відповідно балів за досвід не буде дано? Чи все таки бали буде дано Манітобою за будь який-досвід від 1 року і більше?
-
Дякую
-
Така підтримка не передбачає фінансових зобов'язань. Так званий спонсор отримає другу частину вашого settlement plan, де розпише, як буде вас підтримувати: нетворк, допомога із пошуком житла, роботи, тощо. В той же час брат повинен буде надати свої декларації для офіцера.
-
А точно, потрібно прожити ж певний час. Дякую. То скоріше вже відпрацює ті 6 місяців та подасться 😁
-
Платити теж будете двічі за заявки? 🤯😜 Якщо ви все подали вірно і правдиво- буде все ок. Якщо папери не повні , тоді проблеми. А термін у кожного свій - долю не обведеш навколо пальця😂😂😂
-
Добрий день! Таке питання, коли ми отримаємо pr чи може сестра мого чоловіка податись з нашою підтримкою? Чи потрібно буде їй працювати 6 місяців?