Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Така підтримка не передбачає фінансових зобов'язань. Так званий спонсор отримає другу частину вашого settlement plan, де розпише, як буде вас підтримувати: нетворк, допомога із пошуком житла, роботи, тощо. В той же час брат повинен буде надати свої декларації для офіцера.
-
А точно, потрібно прожити ж певний час. Дякую. То скоріше вже відпрацює ті 6 місяців та подасться 😁
-
Платити теж будете двічі за заявки? 🤯😜 Якщо ви все подали вірно і правдиво- буде все ок. Якщо папери не повні , тоді проблеми. А термін у кожного свій - долю не обведеш навколо пальця😂😂😂
-
Добрий день! Таке питання, коли ми отримаємо pr чи може сестра мого чоловіка податись з нашою підтримкою? Чи потрібно буде їй працювати 6 місяців?
-
-
підкажіть будь ласка... А бали за досвід даються за який досвід? За кількість досвіду з будь-якої роботи чи тільки за ту роботу аналогічну за якою я працюю в Канаді?
-
Так, у Манітобі. Вже 18 років . А ще моя тета( мамина сестра) у Вінніпегу. Ще мені поясніть , що входить у підтримку, щоб братові не завдати лишнього клопоту
-
Може хтось подавався з такими даними: бакалавр 4 роки, спеціаліст 1,5 роки, заочно. Як вказати таку освіту при заповненні?