Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Скільки по часу тривав процес? Дякую
-
А , ясно!! Тобто був додатковий запит??? Бо в мене теж нюанси з пермітом - донці він ще в процесі подовження
-
Всім привіт Я недавно прибула в Манітобу. Зараз в пошуку роботи саме в Манітобі, але мені трапилася пропозиція попрацювати віддалено на компанію в Онтаріо. Вони пропонують мені зареєструвати HST, мотивуючи це тим, що зможу виставляти рахунок на 13% більше, а в кінці року списувати якусь частину цих 13% в затрати. При цьому всьому я планую мігрувати саме через провінційну програму Манітоби. І продовжую шукати основну роботу на зарплату саме в Манітобі. І надалі працювати на зарплату на компанію в Манітобі і по контракту на компанію в Онтаріо. В цій ситуації в мене виникає два питання: чи робота по контракту на компанію в Онтаріо не нашкодить моїй майбутній міграції? І чи доцільно реєструвати цей номер HST?
-
Доброго дня. Хтось замовляв довідку про несумісність з Польщі? Як це зробити? Можливо є якась силка?
-
Ні, не треба
-
Я отримала старшій донці, потім зробили і вклеїли визу молодшій і по новому паспорту подали на перміт, то і чекаємо…
-
А ж взагалі якісь варіанти, щоб не отримати -100 балів? Наприклад, не контракту, а як фрілансер?
-
Про обдурити мова не йде взагалі
-
Як взяти довідку про не судимість якщо не має карточки приват банк і дії з України?
-
Я маю на увазі, що якщо працівник отримує додатковий дохід як фрілансер з різних провінцій/країн світу, окрім основної роботи в Манітобі, по якій буде подаватися на міграційну програму, то це теж вважається зв'язком з іншими провінціями?