Імміграція до Манітоби
-
Як взяти довідку про не судимість якщо не має карточки приват банк і дії з України?
-
Я маю на увазі, що якщо працівник отримує додатковий дохід як фрілансер з різних провінцій/країн світу, окрім основної роботи в Манітобі, по якій буде подаватися на міграційну програму, то це теж вважається зв'язком з іншими провінціями?
-
Дякую. Цікаво ще, переглядаю критерії оцінювання по 60 бальній шкалі і не бачу там мінус за зв'язок з іншою провінцією. Але напевно має бути щось подібне?
-
Вітаємо, Alona Vyhovska! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
О, цікаво. Я бачу там ще +5 балів, якщо мешкаєш не в Вінніпезі. Тоді це чудова новина. Хоча я всеодно основну роботу хочу мати саме в Манітобі, мені тут подобається
-
Маю технічне питання. Як хменшити вагу пдф-файлу. У вимогах написано що не менше 300dpi і максимальна вага 2мб. Але наприклад переклад до додатку диплому має близько 5-6 сторінок і не може мати вагу менше 2мб при 300dpi
-
Правильно, більше потрібно забирати а не 100 балів, поприлітали хитрі, катаються по провінціях, в одну прилетіли і живіть.
-
Ділить , мається на увазі розділяє на окремі пдф файли ?
-
Користувач allwillbebetter, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добрый вечер, п..") не відповідає мові правил чату.
-
Пару разів бачив що щось робили, но не так як теплом. В центрі скоро буде старт, тільки бетонні стовпи стоять, роботи буде багато.