Імміграція до Манітоби
-
Пару разів бачив що щось робили, но не так як теплом. В центрі скоро буде старт, тільки бетонні стовпи стоять, роботи буде багато.
-
От вас забули спитати кому куди летіти і що робити! Поприлітали злі і розказують, що кому робити. Люди приїхали в одну провінцію, щось не підійшло, різні бувають обставини (може в когось алергія на амброзію, чи що тут в Канаді, може бути будь що 🤷♀️), не можливо все знати наперед. Переїхали в інше місце, за свій рахунок, не за ваш, і ваші бали ніхто не забирає. Так ні вам чогось хочеться, щоб їм було ще гірше, мало їх наказують 100 балами! Я в шоці 🤯 Звідки скільки зла до людей, та ще й до своїх же?!! Я від жодного канадця нічого подібного не чула з будь-якого приводу
-
От і я в шоці які понаізждали, місто погане, бомжі, наркомани, погода погана, роботи не має, зарплата мала, медицина жахлива, без автомобіля не прожити. Наві що летіти за 7000-8000 км, і потім засмічувати чати і ютуб ненавистю про Канаду.
-
Так навіщо було сюди летіти, в Європі ж такого не має, жодного бомжа чи наркомана, і так далі.
-
Звісно, більше не пишу.
-
Люди подавалися по special immigration measures for Ukrainians (мали друзів тут). У квітні приїхали по CUAET. У червні подалися на номінацію. В кінці серпня отримали номінацію. От сьогодні скинули повідомлення, що вже погодили ПР аплікації. Космічна швидкість від IRCC.
-
Вітаємо, \ (°ѳ°) / Катя! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua