Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Для того щоб підтвердити попередній досвід роботи буде достатньо того що вказано на сайті тобто: посада, обов'язки, дата початку, дата звільнення, кількість годин в тиждень? Чи потрібно ще довідки з банку про нарахування зарплати окремо за кожен місяць, або довідку про сплату податків?
-
Дуже шукаю професійну ШВЕЮ Бажано українку 🇺🇦🥰 Пошив жіночої білизни, якщо вміє розробляти лекала - великий плюс Бажано з машинкою, якщо немає, але людина гарно працює - готова допомогти Може хтось знає таку людину, буду вдячна💕
-
t.me/ManitobaLife
-
Підкажіть будь ласка. Робота в Україні та робота в Канаді має бути на однакових спеціальностях? Чи це не важливо?
-
А чи підсумовується досвід роботи від різних роботодавців, якщо це більше 6 місяців, але менше року?
-
не важливо
-
Підкажіть, будь ласка, працював моряком, зробив 4 контракти по 7 місяців. Чи зарахують мені цей стаж чи ні?
-
На кожного має бути
-
В квитку вказано 1 багаж, 1 ручна. Це на одного пасажира? Чи на всіх разом?
-
Підкажіть будь ласка, якій рівень IELTS потрібен для манітобської провінціальної програми mpnp? Було 4, а люді кажуть що вже 5 треба? Дякую.
-
Як це розуміти погодили пр аплікації ... отримали пр?
-
Рішення - є, пластика немає
-
Вже багато разів це обговорювали. Якщо цікаво шукайте в групі. А ні то - Для подання акети на SWM потрібно мінімально знання внглійської 4 по кожному пункту! Все.
-
Нi, якщо ви не встигнете, це виключно ваша проблема. Але якщо ви запiзнилися по провинi авiакомпанii (рейс прилетiв з великою затримкою наприклад), то вам замiнять квиток i якщо треба нададуть готель.
-
Дякую
-
Доброго дня/вечора. Буду вдячна за пораду. Чи є сенс додатково перекладати документи про освіту на англійську, якщо на обох дипломах (бакалавр, магістр) та додатках, вже є паралельно переклад англійською?
-
На пластик потрібно подаватися окремо, після процедури лендінгу.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи правда, що в готелях немає місць для поселення новоприбулих і потрібно поселятися в інші готелі за власний кошт? Дякую
-
Дякую!
-
не потрібно переклад робити
22 Jan 2023, 05:40
46343/229174
3 minutes ago