Імміграція до Манітоби
-
Як це розуміти погодили пр аплікації ... отримали пр?
-
Рішення - є, пластика немає
-
Вже багато разів це обговорювали. Якщо цікаво шукайте в групі. А ні то - Для подання акети на SWM потрібно мінімально знання внглійської 4 по кожному пункту! Все.
-
Нi, якщо ви не встигнете, це виключно ваша проблема. Але якщо ви запiзнилися по провинi авiакомпанii (рейс прилетiв з великою затримкою наприклад), то вам замiнять квиток i якщо треба нададуть готель.
-
Дякую
-
Доброго дня/вечора. Буду вдячна за пораду. Чи є сенс додатково перекладати документи про освіту на англійську, якщо на обох дипломах (бакалавр, магістр) та додатках, вже є паралельно переклад англійською?
-
На пластик потрібно подаватися окремо, після процедури лендінгу.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи правда, що в готелях немає місць для поселення новоприбулих і потрібно поселятися в інші готелі за власний кошт? Дякую
-
Дякую!
-
не потрібно переклад робити
-
Цікаво, хто розпускає ці чутки? За останні місяці я не чув, щоб комусь відмовили у готелі.
-
Повертають 500 бак тільки? За пр все одно ж платити?
-
Вчора бачила допис в фейсбуці, що приїхала сім'я, в аеропорті волонтерів не було лише записка з номерами телефонів в готелі для платного поселення. І люди які проживають в безкоштовних стверджують що місць немає. Хотіла знайти цей допис, прикріпити скрін але не можу. Якщо вдасться знайти, обов'язково це зроблю
-
Так
-
Друзі підкажіть,а краще може приклад як має виглядати документ (контракт) що ти працюєш на фултайм. В Україні це шапка де реквізити роботодаця де потім вказано посаду і тд. А в Канаді як?
-
Звідки ви чуєте? Хто розносить таку інформацію?
-
Друзі підкажіть,а краще може приклад як має виглядати документ (контракт) що ти працюєш на фултайм. В Україні це шапка де реквізити роботодаця де потім вказано посаду і тд. А в Канаді як? Такий документ мені дали, він на номінацію,а далі на PR підійде?
-
Бачила допис вчора в фейсбуці, якщо знайду прикріплю скрін. Тому і перепитую чи правда.
-
Wes Ви просто супер! Дякую!
-
Доброго дня Я працювала з 2018 по 2020 рiк на половину ставки. Чи можу я використати цей досвiд? Всiм велика Дяка за допомогу 🍀🌷
22 Jan 2023, 05:40
46353/230456
about a minute ago