Імміграція до Манітоби
-
Хтось літав нещодавно з Люфтганза в Європі ? Стиковий рейс
-
Може є якісь посиланя?
-
Та ось шукаю незрозрозуміло поки
-
Гляньте закріплені повідомлення. Там все описано
-
Там є всі посилання і все зібрано в списки. Відкривайте, читайте. Тут сотні людей зараз йдуть по тим інструкціям
-
це прийнято рішення, а яке ви зможете побачити у листі. Мають надіслати вам на пошту. Зараз у себе гляну коли той лист прийшов після зміни статусу.
-
Так рішення прийнято по вашій заявці. Перевірте пошту або спам. Якщо вам нічого не прийде протягом тижня двох, я би радила їм написати або подзвонити . Не чекайте довго
-
Дякую. 🤞🤞🤞
-
У мене було так: в номінації писало що вона видана 27.10, а в профіль ЕЕ вона надійшла 28.10 (тобто виходить вони 28.10 заапрувили мій кейс у себе на провінційному рівні), а вже 31.10 мені на пошту надійшов лист з привітаннями та прикріпленою номінацією.
-
Всі повідомлення у закріплених актуальні. CLB 4 залишається вимогою для SWM and special immigration measure for Ukrainians.
-
Це все ще актуально?
-
А піткажіть все ще так і є CLB 4 вимаганя чи щось змінилося? Просто башаио інформації в закріплених але багато вже не актуально. Зарез все ще такіж вимаганя пів роеу роботи і базоіа англійська чи як це все зарез виглядає на момент Лютого 2023?
-
А на яку програму краще продаватись чи одне й те саме?
-
Тобто ще є ця спеціальна програма для українців?
-
Просто якщо CLB 4 залишається вимогою для SWM and special immigration measure for Ukrainians MPNP. То це выходит що це одне й те саме тобто не тільки для українців, я иак розумію українці мають піиртмку але подають всі по SWM?
-
Цей чат для самостійної імміграції, ми не рекламуємо жодних платних консультантів.
-
Вбачаюсь а можна десь замовити консультацію чи поспілкуватись с кимось в приватних задвьи питання?
-
Нагадаю, що у даному чаті ми обговорюємо виключно імміграцію та візи. Все, що стосується побуту, життя, роботи, школи, навчання, розваг до іншого чату 👇 t.me/ManitobaLife
-
Дякую
-
www.youtube.com/watch?v=Rileajpagp8
22 Jan 2023, 05:40
46455/229476
25 minutes ago