Імміграція до Манітоби
-
Апостиль - ні. Переклад - так
-
Вітаємо, Марат! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Користувач Iryna, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Накрутка :Inst..") не відповідає мові правил чату.
-
Накрутка : Instagram(Подписчики,Лайки,просмотры видео/сторис,комментарии. Telegram услуги: накрутка(Подписчики,реакции,просмотры,комментарии. Tik tok услуги:(просмотры,Лайки,Подписчики комментарии. YouTube услуги:(просмотры,Лайки,Подписчики. Цены очень приятные и низкие,! За доп информацией и по всем вопросам в ЛС.
-
Можна, але треба завірити в еміграційному центрі
-
Друзі таке питання якщо я працюю на роботі де в мене не завжди виходить в тиждень 30 годин, типу місяць працюю повний робочий графік по 40 годин в тиждень а потім можу сидіти тиждень без роботи, ці тиждні які повні робочі вони сумуються чи це все збивається і треба нормально пропрацювати 6 місяців?
-
Я вже писав вище, що у employment verification letter не обов'язково розписувати всі 6 місяців по тижнях/годинах. Достатньо якщо роботодавець напише, що ви працюєте фултайм та не менше 30 годин на тиждень. Також важливо, щоб при перевірці роботодавець це підтвердив офіцерові. У 95% офіцер MPNP та федеральний офіцер дзвонять до роботодавця.
-
@Osya Gel загляньте у особисті повідомлення