Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Марат! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Користувач Iryna, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Накрутка :Inst..") не відповідає мові правил чату.
-
Накрутка : Instagram(Подписчики,Лайки,просмотры видео/сторис,комментарии. Telegram услуги: накрутка(Подписчики,реакции,просмотры,комментарии. Tik tok услуги:(просмотры,Лайки,Подписчики комментарии. YouTube услуги:(просмотры,Лайки,Подписчики. Цены очень приятные и низкие,! За доп информацией и по всем вопросам в ЛС.
-
Можна, але треба завірити в еміграційному центрі
-
Друзі таке питання якщо я працюю на роботі де в мене не завжди виходить в тиждень 30 годин, типу місяць працюю повний робочий графік по 40 годин в тиждень а потім можу сидіти тиждень без роботи, ці тиждні які повні робочі вони сумуються чи це все збивається і треба нормально пропрацювати 6 місяців?
-
Я вже писав вище, що у employment verification letter не обов'язково розписувати всі 6 місяців по тижнях/годинах. Достатньо якщо роботодавець напише, що ви працюєте фултайм та не менше 30 годин на тиждень. Також важливо, щоб при перевірці роботодавець це підтвердив офіцерові. У 95% офіцер MPNP та федеральний офіцер дзвонять до роботодавця.
-
@Osya Gel загляньте у особисті повідомлення
-
Вибачаюсь за спам, ця інформація для хлопця з яким я сьогодні чистив сніг, та не встиг взяти його номер телефона.
-
manitobagovernment.as.me/schedule.php Provincial Immigration Information - Government of Manitoba Співробітники служби імміграції відповідають на запитання, щодо критеріїв та відповідності документів, які необхідні власникам візи CUAET для подачі на програму MPNP для отримання права на постійне місце проживання (PR) в Канаді, а також на загальні запитання щодо процесу імміграції Вони знаходяться у готелі Хілтон, 5 поверх