Імміграція до Манітоби
-
Я не можу нічого порадити, йому потрібно найти роботодавця щоб оплатив навчання а не школу, їх є декілька в Вінніпегу, знайти можна виінтернеті і на Гугл картах. От уявіть, він знайшов роботодавця, ві заплатив за навчання, но договір працюєш на мене 2 роки за 20-22$ година, а я такі гроші заробляю по місцю, і мені зарплату піднімають кожні 3 місяці, а ваший дядько буде 2 роки кататися за 20$ година
-
Я теж думав, через пів року взяти гроші в кредит і іти вчитися на трак, но ця професія тут того не варта, інша справа зарплати в США, но в Канаді чомусь мало плотять.
-
Просто так змінити права класу 1 не можна. Але нещодавно був у школі Buffalo Driver Training. Там повідомили, що співпрацюють із фірмою, яка готова наймати та спонсорувати навчання українських далекобійників із досвідом. Опис за посиланням: buffalodrivertraining.bamboohr.com/careers/41 Рекомендую поспілкуватися безпосередньо з представниками школи.
-
Вам на електрону пошту має прийти лист із запитанням як ви хочете отримати свої резутати - забрати з офісу, поштою або курьєром
-
Як працює процес оновлення документів, якщо людина подається на PR на федеративному, але, доки очікує рішення, то термін дії паспорта завершується? Є окремий запит на оновлення документів, як на сторінці MPNP? Чи, коли рішення нарешті прийнято, то людина просто надсилає новий паспорт на вклеювання PR visa?
-
Хто замовляв новий паспорт в Українському консульстві в Канаді? Є можливість якось відслідковувати прогрес, окрім, як трекінг номер зворотнього конверту, що надали консульству?
-
Ми робили дружині і сину новий паспорт вже тут у Канаді. Ні, ні про яку можливість відслідкувати процес нам не говорили. Через три місяці прийшли поштою.
-
Мені лист прийшов через 3 дні після результатів