Імміграція до Манітоби
-
SWM так , а ось SWO . Іде дженерал . Калькулятор на сайті іммманітоба рахує по найнижчому балу overall . Дивно . Тобто якщо у людини буде все на 8 ,а одне на 5 . То буде 5😂
-
я якраз теж там лажу і шукаю)))
-
Так точно . Ось і вибірка . Там інгліш має бути upper intermediate ,щоб отримати хоча б 5 . Але у селпіп є гарна річ,там на writing меньше хочуть ,бо у мене місцеві іноді як напишуть мені листа,то я думаю,що вони б той селпіп на 6 і сдали б максимум .
-
так, бо це навіть не overall😬🙈
-
Ото ж бо . Дикість 😅
-
я поставила все 9 і одне 4 і вони по нанижчому дали оцінку🙈🙈🙈
-
тоді по ходу я таки неправа і вони для SWO беруть по нижньому😳😳 Я щойно погралась балами по IELTS (z тут більше рощумію систму) і таки так - вони беруть нижній бал до уваги😳
-
Дякую вам,пані Олена . То я думав ,що придумав сам собі про це . Тепер розуміє ,що все таки вони беруть найнижчий результат з усіх модулів .
-
в IELTS є спеціальна схема написання письмової частини) якщо ти її вивчиш, то будеш мати гарний бал😅 Просто треба знати, що вони хочуть побачити ) Можливо, ви праві, я не маю досвіду по селпіп) хіба заради цікавості піти здати🤔 upd. Подивилась, і думаю шо у мене 280CAD gоки лишніх не має😅🤣
-
Unfortunately а це взагалі слово вбивця , там бідний співробітник , канадец в мільйонному поколінні , його з 4 разу правильно написав . Тому селпіп це краще ,ніж аєлтс ,як на мене ,якщо живеш тут і ідеш через сво .
-
А де можна ознайомитися/потренуватися з цією "схемою"? Чи це лише на платних курсах підготовки?
-
Та мені скоро здавати . Тепер думаю . Мабуть все таки селпіп , бо до ієлтс треба готуватись ,а часу нема . На сайті селпіп безкоштовні спробував, на аудіювання, та читання начебто гарно склав . Побачим на реальному тесті ,де буде мої 7-8 🤣🤣
-
головне побільше практичних тестів пройдіть) я так listening та reading шліфувала)
-
Це хіба я вам в особистих зможу сформулювати) це ми з моєю викладачкою цей момент відпрацювали і він показав себе неодноразово добре) Я здавала екзамен у 2020 році і тоді письмо вперше вийшло на 7, 2 роки перерви і оце у листопаді здаю знову. Прогнали тиждень підготовки щоб згадати цю схему і я знову підтверджую ту 7.
-
А можна і мені ту схему, будь ласка?
-
Зрозуміло, дякую, чомусь так і думала, що то з репетиторами вчиться.
-
І це поки що пишуть ті, хто ще не в Канаді, через кілька годин решта народу проснеться)))
-
Так. Я сподіваюся, що здам сам, але будь-якій додатковий шанс - це добре.
-
і вам теж вона буде в нагоді?😅
-
це залежить від рівня мови з яким ви починаєте підготовку до IELTS. Якщо у вас високий рівень, то вам достатньо самостійно проглянути вимоги екзамену і напишите на високий бал, або одне заняття з репетитором саме по підготовці до екзамену, де вам покажуть на що звернути увагу. Якщо він низький, то тут так - найкраще займатись з репетиторами і підтягуватияк базову мову так і методи написання екзамену.
22 Jan 2023, 05:40
46811/229173
4 minutes ago