Імміграція до Манітоби
-
Тут би друга Індія була би..😂🤷♂👳🏽♂
-
В США таке є
-
якби це було б так, то чисельність населення би виросла значно тут😀😂
-
Така ж система як і для всіх, дитина не дає привілегій, з чого б це?
-
Добрий вечір. Підкажіть чи є якісь спрощені правила подати на PR, якщо є новонароджена дитина в Канаді чи така ж система, відпрацювати пів року і англійську здавати?
-
Загальний.
-
Податися тільки на ЕОІ. Ви попадете у загальний пул SWM, пройдуть тільки ті, хто має достатню кількість балів.
-
Там є чітке пояснення: будь де стаж, головне, щоб фултайм і повний календарний рік
-
Усім привіт! Щоб податися на номінацію я маю здійснити ці пункти:Работа фул тайм-6 місяців,CLB4,освіта,довідка о несудимості?
-
Ого...може під кінець року вибірка взагалі буде високою і мої 823 не проходять....
-
Є питання стосовно EOI Там , де ворк ескпіренс , мається на увазі загальний досвід роботи , або саме у Манітобі?
-
а якщо не працювали ніколи офіційно, но по факту працював но не офіційно і такої професії офіційної даже не існує то що писати? тоже писати наприклад що 10 років як безробітній?
-
Skilled worker in Manitoba, 861 бал
-
І по якому ви стріму ?
-
Дивно...нічого немає....а у вас скільки балів ?
-
Дякую, що тут ділитися своїм досвідом.
-
ми з вами однаково йдемо. Перевірте пошту, бо мені сьогодні вдень запрошення прийшло. Думаю вам теж
-
Ну такої вимоги немає, якщо ви маєте стаж за останні 5 років (скільки ви там декларуєте). Але ви також маєте показати кошти та як будете тут економічно активні. Моя ПЕРСОНАЛЬНА порада- потрібно працювати
-
І до речі уточнення, система кинула мене на SWM (тому що продовжую працювати), по балам було 823...
-
На момент завантаження документів на номінацію я маю працювати. Хочу запитати, чи підійте будь яка part-time job?
22 Jan 2023, 05:40
4681/231408
about an hour ago