Імміграція до Манітоби
-
якби це було б так, то чисельність населення би виросла значно тут😀😂
-
Така ж система як і для всіх, дитина не дає привілегій, з чого б це?
-
Добрий вечір. Підкажіть чи є якісь спрощені правила подати на PR, якщо є новонароджена дитина в Канаді чи така ж система, відпрацювати пів року і англійську здавати?
-
Загальний.
-
Податися тільки на ЕОІ. Ви попадете у загальний пул SWM, пройдуть тільки ті, хто має достатню кількість балів.
-
Там є чітке пояснення: будь де стаж, головне, щоб фултайм і повний календарний рік
-
Усім привіт! Щоб податися на номінацію я маю здійснити ці пункти:Работа фул тайм-6 місяців,CLB4,освіта,довідка о несудимості?
-
Ого...може під кінець року вибірка взагалі буде високою і мої 823 не проходять....
-
Є питання стосовно EOI Там , де ворк ескпіренс , мається на увазі загальний досвід роботи , або саме у Манітобі?
-
а якщо не працювали ніколи офіційно, но по факту працював но не офіційно і такої професії офіційної даже не існує то що писати? тоже писати наприклад що 10 років як безробітній?
-
Skilled worker in Manitoba, 861 бал
-
І по якому ви стріму ?
-
Дивно...нічого немає....а у вас скільки балів ?
-
Дякую, що тут ділитися своїм досвідом.
-
ми з вами однаково йдемо. Перевірте пошту, бо мені сьогодні вдень запрошення прийшло. Думаю вам теж
-
Ну такої вимоги немає, якщо ви маєте стаж за останні 5 років (скільки ви там декларуєте). Але ви також маєте показати кошти та як будете тут економічно активні. Моя ПЕРСОНАЛЬНА порада- потрібно працювати
-
І до речі уточнення, система кинула мене на SWM (тому що продовжую працювати), по балам було 823...
-
На момент завантаження документів на номінацію я маю працювати. Хочу запитати, чи підійте будь яка part-time job?
-
Чекати потрібно вибірки special immigration measure for Ukrainians.
-
Доброго дня, Слава Україні 🇺🇦 Надаю послуги оформлення та перекладу документів та текстів різної тематики на англійську, французьку та українську мови (з польської, турецької, німецької та іспанської теж). Якщо вам треба сертифікований переклад для Канади, ВБ, США, Ірландії тоді можу зробити терміново з моєю печаткою перекладача Certified Translator та надіслати оригінал перекладу та скан у Пдф. Від вас треба скан або якісне фото документів в особисті або на мейл. За символічну ціну або скільки можете, для деяких регіонів - безкоштовно! зроблю переклад для наших співвітчизників, які вимушено стали переселенцями після повномасштабного вторгнення рашистів. Додатково можу зробити нотаріальне засвідчення перекладу, апостилювання, консульську легалізацію, витребування свідоцтв про народження, про шлюб, про розірвання шлюбу та витягів, витяг про несудимість з апостилем, довідки МРЕВ про факт видачі посвідчення водія. Все буде Україна 💛💙
22 Jan 2023, 05:40
4683/232407
2 minutes ago