Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть будь ласка що за анкета?
-
Дякую!)
-
Анкета ось docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform Мене цікавить коли її заповнювати? Ось ми прилітаємо у понеділок. То її вже заповнювати чи ще рано?
-
А якщо стаж то є, але частина його - перебувала в декреті? Це враховується як стаж?
-
Моя викладач з мови також імігрувала і отримала PR. Вона мала Maternity Leave під час роботи викладачем в університеті і вона не рахувала цей період за робочий стаж. І їй також Maternity Leave в рекомендаційному листі від університету вказали як період без роботи.
-
Краще за все вам звернутись в офіс MPNP за розʼясненням щодо Maternity Leave. Я багато де зустрічала інформацію, що він не зараховується. Але краще мати офіційну відповідь.
-
@knebekajze , дякую, що волонтерите "нічним адміном" 😁, поки ми в Канаді спимо
-
Точно не враховують. Вже запитували рее один раз. Правда, дехто домовляється із роботодавецем і у довідці не згадують цю перерву. Але то є ризик, насправді.
-
Офіцер все одно буде бачити цю інформацію при розгляді вашої аплікації на номінацію. Ви повинні вказати, де ви жили і працювали у Канаді. Там буде запитання про інші провінції. Також перевіряють по вашому SIN. Навіть успішне отримання LAA не гарантує, що вас дадуть номінацію.
-
Для спецвибірки потрібно мати короткотерміновий контракт або відпрацювати 6 місяців і звільнитися. Якщо безстроковий/permanent контракт, то вас закине на SWM.
-
ОК-5 і плюс два референси від бувших колег по робті плюс лист пояснення - і має бути все ок. Є багато таки кейсів, офіцери це приймають, бо розуміють, що йде війна.
-
Ловлю на слові🙈🤠
-
Навпаки, ви молодець. З мене кава, як ви приїдете 😁👍
-
Доброго ранку ! Хто декларував гроші по прильоту , яка максимальна сума , що це коштує і як вплине на мою імміграцію до манітоби ? Дякую за відповідь 🙏
-
можу допомогти з декларуванням коштів )))
-
а питають про походження коштів?🥷🏽
-
Користувач sandro_alexs, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Може в мене два..") не відповідає мові правил чату.
-
Може в мене два 🙂
-
Так, обов'язково. Не переживайте, ваші мільйони ніхто не відбере 😂
-
Так. Кордон там і митниця
22 Jan 2023, 05:40
46842/230031
2 minutes ago