Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
231.9k Posts 8.9k Posters 170.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Ну TEER 1-3 - це вже круто! Я про мову на 4 мала на увазі, це ж не Ваші вистрадані 8-ки)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Я мала досвід пробного такого самого тесту в IELTS, але думаю що принцип у них однаковий - ті тести беруться із попередніх екзаменаційних тестувань. Тому принцип буде такий самий, але матеріал інакший. Робіть собі поправку на хвилювання🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Не дублюйте, заждіть кілька годин, бо ті, хто здавали цей тест - ще сплять😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Sobko
    wrote on last edited by
    Підскажіть, на сайті (Селпіп.ка) є безкоштовний пробний тест мови, на скільки правдиві оцінки цього тесту якщо їх порівнювати з реальним тестом? Я так розумію що в принципі на екзамені буде все те саме, якщо здавати на комп'ютері?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    А це був Highway to Hell 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Ваш пост треба кидати всім новоприбулим , щоб вони трохи протверезіли, бо люди навіть уявлялення не мають як це відбувалось раніше, оскільки ніколи не цікавились Канадою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Чому ви всі тут такі грамотні, і вам так смішно, життя вдалося? Щось не подобається, проходьте повз, довідки отримати легко коли була офіційна робота, і готуватися до міграції завчасно, повірте, мені не проблема написати туди чи туди за довідкою, просто не знаєте моментів, то не потрібно розповідати іншим що і як, і ви тут не потрібні, за собою слідкуйте, я анкету заповнив сам з телефону, роботу і квартиру знайшов за 2 тижні, а дехто чомусь місяцями не знаходять, надіюся з такими як ви ніколи перетнуся.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Вас ніхто не намагався образити, ви просто уявлення не маєте які люди зусилля приклали для того, щоб потрапити сюди до цієї програми. Це все, що вам намагались пояснити. Якщо в Польщі краще - повертайтесь в Польщу, Польща чудова країна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t758264713T Offline
    t758264713T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Вітаю ! Підкажіть , будь ласка , як мені бути в цій ситуації: працювала в Україні з 2012 по 2020 рік в установі , потім в результаті реорганізації мою посаду скоротили , рік була на обліку у центрі зайнятості З січня 2021 року по лютий 2023 працюю в іншій установі . Питання в тому , мені потрібен референс від останнього роботодавця , чи від попереднього теж треба ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Мене і не ображали, я вроді смішні коментар не пишу, я знаю що раніше було попасти в Канаду дуже дуже важко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Хочуть знати, бо бажаючих більше, ніж є вакантних місць. Тут працюють правила ринку попит/пропозиція.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Раніше то було нереально важко, це чудово багато людей розуміють в тому числі і я, я тільки написав, що така дурна система в Канаді, дуже багато хочуть знати де і що, і коли робив.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Shevchuk
    wrote on last edited by
    Як так розумію, що якщо ви будете заповнювати ЕОІ наприклад у січні 2026 році, то0 перша установа вам вже не потрібна, так як Канаді потрібно знати де ви працювали останні 5 років від дати заповнення ЕОІ. Але якщо раніше, і ви хочете отримати трошки більше балів за роботу в Україні, то вже треба і референс від того роботодавця і від другого + ще й канадський. Я так розумію вам підходить скоріше за всього другий варіант, бо не думаю, що ви збираєтесь чекати 2026 року. Теж не все знаю, тому хай поправлять спеціалісти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Ви хоч думайте головою, що пишите, вчилися і працювали всі, винувата держава, що майже всі працювали не офіційно, люди працювали, просили оформлення, але ні, роботодавці не хотіли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Online
    t542070594T Online
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Це нормально! Це взагалі-то нормально!!! Бо PR - то як великий крок до громадянства…а якщо точніше, підданства. То так, країна заінтересована в тому, аби мати нормальних адекватних постійних резидентів, які у майбутньому можуть стати громадянами цієї країни. Такі умови тут. Не подобається, або не підходить - то не треба ображатися на весь світ за то. І так, простим людям зараз набагато простіше отримати постійне резиденство, бо спростили умови.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Вони хочуть досвід за останні 5 років, наскільки пам‘ятаю, то ви зможете ще в період з 2018 по 2020 рік якийсь досвід собі зарахувати з попереднього місця роботи. Якщо не правий, то поправте мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Спочатку безпідставно звинувачували Канаду, хвалили Польщу, хоча чомусь не їдете туди, а тепер вирішили людей ображати? Це дуже не ввічливо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Я в Польщу їздив тільки працювати, ніколи не хотів там лишатися і не планував, як би та країна була б для мене ідеальна я б там і лишився.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Online
    t522929986T Online
    Wes
    wrote on last edited by
    Ніякої криптовалюти, тільки гроші, які вам доступні. Дуже часто на федеральному етапі офіцер просить надали докази, що у вас є кошти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Online
    t522929986T Online
    Wes
    wrote on last edited by
    На момент подачі ЕОІ відраховуєте назад 5 років і рахуєте стаж. Наприклад, 1.04.2023 подаєте ЕОІ. Стаж рахуєте назад до 1.04.2018.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags