Імміграція до Манітоби
-
В мене була оцінка нерухомості+документи на будинок, все перекладено . Все це я робила пару років тому, не зараз. В особистому кабінеті буде таке запитання і можливість завантажити файл.
-
Скам бо люди приходять оцінювати знання а не писати ессе на тему життя довгоносиків в епоху ренесанса і інше безглуздя
-
Знайомій попалось ессе на тему виготовлення цегли, коли вона здавала TOEFL😂
-
Але вона здавала Academic, а не general training
-
Моїй знайомій така тема попалась на IELTS 2 роки назад в Україні
-
Можете поділитися шаблоном письма?)
-
Не знаю сприводу інших,але IELTS на компьютеі набагато легший за письмовий,по перше тайминг,у вас перед очима,по друге відповіді легче знайти в тексті,тільки треба бути уважним і все.А за speaking взагалі мовчу,я здавав 11 хв,3хв з них сміялися з вчителем з моеї відповіді і нічого на 7.0 потягнув.Письмо треба вивчити шаблон написання і на нього вже свої думки накидувати.
-
А який у вас рівень, якщо не секрет? Я себе на В1 оцінюю, зараз намагаюсь поглиблено вчити..
-
Дуже важлива тема при імміграції :)
-
Письмовий тест це просто твір ?
-
Шаблон можна знайти в інтернеті, але там теж не все так просто - різні типи есе, водні слова і тд. В мене десь були ці шаблони, треба пошукати
-
Мені на спікінгу IELTS попалася тема про зірки, сузір‘я і планети. І якщо ти украінською на ту тему нічого не знаєш, то жоден левел англійської не допоможе). Мене врятувало те, що я за кілька днів до екзамену статтю побачила, д писало про різні назви одного й того ж сузір‘я. А загалом я погоджуся, що екзамени типу ielts не зовсім про мову, скоріше про структуру і формат.