Імміграція до Манітоби
-
Шаблон можна знайти в інтернеті, але там теж не все так просто - різні типи есе, водні слова і тд. В мене десь були ці шаблони, треба пошукати
-
Мені на спікінгу IELTS попалася тема про зірки, сузір‘я і планети. І якщо ти украінською на ту тему нічого не знаєш, то жоден левел англійської не допоможе). Мене врятувало те, що я за кілька днів до екзамену статтю побачила, д писало про різні назви одного й того ж сузір‘я. А загалом я погоджуся, що екзамени типу ielts не зовсім про мову, скоріше про структуру і формат.
-
Є багато відосів на ютюб як спікінг проходять. Питання дивні бувають. Цікаво було б глянути як би їх нейтіви склали? 🤯😅
-
Вітаю! Хтось може допомогти з програмою pdfFiller? Питання по заповнення форми і присвоєння бар-коду. Дякую!
-
Це шаблон єссе,нічого міняти не треба,все за вас подумали.Тільки де бачити пробіли пищить свій текст по темі.Обов’язково написання advance слів,в тексті вони є.Вказано 3 теми,бачити ваш topic на єкзамені і підбираєте який вам підходить.Думати там не буде часу,плюс адреналін.Я підняв свій рівень з 3,5 до 5.0 за місяц без репетиторів,сам.В кого кращий Англ зможете ще більше заробити балів
-
Reading дуже хвилювався за розділ де треба знайти слова в тексті,бо в письмовому варіанті були проблеми.На комп’ютері думати навіть не треба,читаєш текст і зразу з права питання.Copy -paste.Пішов на друге питання відповідати.Дуже багато часу єкономить.Текст прочитання тяжкий був.Не треба читати,тільки питання,а потім вже текст.Listening обов’язково сусередитись на цих довбаних 40 хв,один раз слухаєш помітка в себе важливо дуже,ніхто не зупиняється,часу на перепис 30 сек.Speaking розслабтесь,тут вже перед смертю не надихаєшся.Оцінють навіть якби викручуетесь з тяжкої ситуації,все теж саме як в школі або універі
-
Ну щоб підтримати розмову із тими, хто скалав той екзамен😅 А то не зможуть ні про цеглу, ні про кондібобер 😂
-
Доброго дня! В мене така ситуація, може хто щось зна. Мені 19 років, до Канади я приїхав сам, живу вже тут 6 місяців та працюю 3 (ще 1 місяц працював в лікарні прибиральником). Англійська в мене добра, 7.0 IELTS. Навчався, але навість не скінчивши перший курс кинув навчання через переїзд. Зараз в мене лишилося 2.5 роки до кінця CUAET, та я дуже хочу змінити роботуб і, звичайно, ввсе пійде заново, це не велика проблема. Проблема є в тому, що я через свій вік (мало дають за це балів), та навіть добре знання мови, без освіти не можу набрати ті 60 поінтов на mpnp assessment criteria. Але як я зрозумів, якщо я буду йти через Skilled Workers in Manitoba стрім, то мені буде байдуже на ці 60 поінтов, тому що, цитую з сайту "Unlike the Skilled Worker Overseas pathway, SWM is not subject to a points-based assessment.". Працюю я як Material Handler, яка є в списку in-demand. За це, как я поняв, додаткових балів не дадуть, але будуть розглядати в приоритеті, тому через це мене це не дуже тримає зараз на цій роботі. В Skilled Workers in Manitoba, через тіж сами причини (освіта та вік) я набираю максимум приблизно 570 балів. Хтось думав, в кого така ситуація, краще робити? Йти в коледж? Або не паритися та спокійно перейти на іншу працю та відпроцювати 6+ місяців?
-
#Wes може був у вас якийсь схожий кейс - людина приїхала з Криму, має український паспорт (російський принципово не отримували ), а тому не мали можливість офіційно працювати . 60 балів не набирає. Що в такій ситуації можна зробити?
-
Аудіювання 30 хв, без зупинок, все треба записувати по ходу, на перенос відповідей в окремий аркуш - близько 1 хвилини
-
Велике дякую! Ще таке питання, якщо я маю 2.5 роки ще, чи можу я змінити роботу та відпрацювати на другий 1 рік та в мене ще 1.5 роки залишиться. Встигну? P.S. Не знаю чи пійде це, але в мене є дуже близька сім'я канадська. Чи можливо їх вказати, як друзів?
-
Зв’язок по роботі