Імміграція до Манітоби
-
Розьясніть мені ще раз будь ласка. Ми хочемо подаватися на провінційну програму SWM, і також я чула, що спочатку треба створити профіль в EE. (Так швидче і на нього приходять повідомлення). Але я не пойму. Якщо я створюю цей профіль, то повинна підлягати вищим критеріям? Якщо ми не задовольняєм цим критеріям, як же його створювати?
-
Усім привіт, у мене дуже специфічне питання алє може хтось з вас знає відповідь, я повністю розумію імміграційну програму манітоби, і буду подаватись тут, алє наприклад мій друг з дружиною думаю сприводу іншої провінції - Альберта, я дуже добре розумію, що тут все про Манітобу, алє може хтось з вас цікавився, яки головні різниці іміграції між ціма двома провінціями, бо я то йому кажу, що тут реальні шансі до іміграції три роки і буде ПР, алє не хочу сцяти людям вуха і казати що в Манітобі краще ніж в Альберті, тому і цікавлюсь. Цікавить тільки імміграційна программа, хочете пишіть в лс, хочете тут, але не засирайте мене, вважаю своє питання досить адекватним і вона спрямоване до тих людей які знають інформацію, а не до гнилих писунів для яких любе питання повинне бути шаблонним
-
На офіційному сайті провінційной програми Алберти все розписано так само як і по Манітобі, так само як і по остальних десяти провінціях Канади, я вважаю їхати треба туди де є робота + проходимі провінції то є prairies (Manitoba, Saskatchewan, Alberta) умови приблизно в них однакові, але найлегшої напевно все таки є Манітоба, як шо в ній є робота, не знаю допомогла я вам чимось чи ні?)
-
Ото ж і цікавлюсь)) бо якщо подивитися на програму манітоби першим поглядом то тут також требо щоб був нок, а як покораєш то і не требо
-
Такі вже тонкості і нюанси наврядчи хтось вам розкажіть, людина не може проходити відразу декілька провінційних програм щоб було з чим порівняти
-
А що до ноків, десь чув що в Альберті вони обов’язкові
-
Знов таки треба читати, вникати, в кожній провінції свої вимоги, тут в цьому чаті люди переважно пишуть хто вже проходить програми Манітоби, вам треба пошукати може є чати по Алберті…🤷♀️