Імміграція до Манітоби
-
А рефанд всім, тілько тих, хто по SWO?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка контакти організації, яка на перший час може надати безкоштовне проживання в готелі. Пошук в закріплених повідомленнях і по чату не дав бажаних результатів. Дякую
-
Поки тихо. Бачив лиш, що одна людина писала про те і повернення так і не прийшло ще.
-
Доречі Special immigration measure - Ukraine через роботу працює, щиро дякую усім причетним українським канадійцям!
-
Дякую за відповідь. Наче бачила у котромусь з чатів інформацію з імейлом, на який можна написати і повідомити про своє прибуття, але тепер не можу знайти (
-
Після 6 місяців
-
Готелі не від організації, а датуються владою. Перебування наче до 30 діб та потрапити туди можна по прильоту. В аеропорту Вінніпега шукайте стійку з соняшниками там чи волонтери наберуть, чи контакти готелів будуть (самі наберете та оселитесь)
-
Добрий день, коли краще брати довідку з роботу .Блище до подачі ,чи як тільки 6 місяців працюєш?
-
В нас також на попередньому тижні прислали листа, що буде рефанд і тиша. І з номінацією і з рефандом 😂😂
-
Щиро Вам дякую
-
www.youtube.com/watch?v=-Tr3EMzH274
-
Нічого не сплутав? Той чат?
-
Отправлено из Viber: www.viber.com/invite/95fa8f6279df3d29a2669e98d3c0ab3c33c2d287a0750b27919c37cd0fa020c5
-
😊👍
-
Рефанд всім українцям по ходу. Мені повернули 500, але не скоро, за декілька місяців.
-
Доброго дня громадо! А хтось ще подався через ЕЕ на ПР та ще в процессі розгляду?
-
Чого б мало не працювати?
-
Та чому немає? Є. Я навіть десь постив. Моїх 4 знайомих подалися вже саме по спецвибірці, вже на федеральному етапі. Зв'язок показували саме через роботу.
-
просто ще не було success stories на каналі, тому хвилювалися ))
-
Зосталось три дні, а пише мені що реєстрація не доконана
22 Jan 2023, 05:40
47316/230363
less than a minute ago