Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня громадо! А хтось ще подався через ЕЕ на ПР та ще в процессі розгляду?
-
Зосталось три дні, а пише мені що реєстрація не доконана
-
Хай, допоможіть будь ласка, придбав білет до Вінніпега ще місяць тому, і не можу дореєструвати, щось туплю, як хтось летів с двома пересадками напишіть мені в особисті, потрібен тлумач)
-
Доброго вечора. Наступна ситуація: Влаштувався на роботу, фул тайм, 40 годин на тиждень. Хочу дізнатись чи підійде професія для подачі на PR. Роботодавець скинув список моїх duties. Тепер мені потрібно визначити свій NOC. По ключових словах шукав на сайті canada.ca, нічого не знайшов. Яким чином це можна зробити, щоб знати напевне? Звернутись до еміграційного офіцера щоб по наданому списку виконуваних обов'язків визначити NOC? Список duties якщо необхідно: Production assembly Textile wrapping Packaging . Дякую
-
The test is written, produced and assessed by Cambridge University Press and Assessment so all candidates all over the world take an IELTS test that has come from Cambridge. IDP and British Council are test centres and administrators they are not involved in writing or scoring the tests.