Імміграція до Манітоби
-
Раніше була така опція, тепер можливо це зробити через реєстр МВС.
-
А де там в дії ту довідку замовляти, бо не можу знайти? Є тільки ок, місце проживання
-
Добрий день! Ми замовляли довідки через сайт vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
Сам не замовляв з дії. Але якщо вона на оф бланку, то різниці немає. Свого часу замовляв онлайн, тільки не пам'ятаю, чи то був ЦНАП, чи що, але точно не посольство 😉
-
Було б не погано уточнити, яку довідку ви маєте на увазі.
-
Хто чекає на LAA перевіряйте пошту, розсилають запрошення по SW
-
Все ж рекомендую написати MPNP, поки ви ще не подали ЕОІ. Бо якщо кинуть до SWM, будете там з усіма тусити.
-
Зрозумів, дякую, тепер картина почала вимальовуватись Я просто перечитував все і трохи заплутався бо зв’язок по родичах хочу робити але маю постійну роботу і тому якось булоб тупо звільнятись з роботи шоб попаси у окрему вибірку для українців, думаю то не біг діл бо ітак набрав би нормально балів по ЕОІ але є Надія шо по вибірці для українців швидше все получится і на хочеться бути прив’язаним до одного роботодавця
-
Ви ж там ставите в ЕОІ галочку який тип зв'язку ви маєте. Я так розумію, що роботу вже не врахують, бо ви вказали родичів. Але найбільш точну інформацію ви можете отримати написавши в MPNP і описавши ситуацію.
-
Якщо ви набираєте 60 балів із родичами і є тест з мови, то ви можете не чекати 6 місяців роботи, а зразу подаватися. Система якраз вас оприділить до окремої вибірки. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf&ved=2ahUKEwisvuqh9P77AhVWFzQIHZQqDJAQFnoECBkQAQ&usg=AOvVaw0sS8W3oUtIHrKcAvW_hnct
-
Доречі, ось остання "вибірка для українців"
-
Вам треба набрати 60 балів, щоб вас вибрали, за умови, що у вас є зв'язок і не маєте постійної роботи. Там де 1000 балів, то для звичайного SWO (без української вибірки). І цю 1000 треба мати вже коли вас виберуть після ЕОІ та пошлють вам LAA). Чому ви в чаті можете бачити SWO в контексті української вибірки? Тому що вимоги такі ж, а окремо на оф сайті про ці міри, щодо українців немає. Тому ми тут між собою називаємо таку вибірку на кшталт "SWO для українців."